Auto verzekering

Specialist in auto verzekering, Zowel voor de ondernemer als particulier.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Goedkope auto verzekering

Het vergelijken van jouw auto verzekering op internet loont.
Bij Poliscounter profiteer je van een hoge instapkorting en scherpe premie. Onze klanten besparen op hun auto verzekering al snel honderden euro's per jaar!

Wijzigingen in het verzekeren van uw bestelbus? Voer ze online door!

Wist je dat je wijzigingen in je verzekering eenvoudig én snel door kunt voeren? Van het wijzigen van een adres tot het wijzigen van een voertuig en van het wijzigen van een rentenummer tot aan de betaling. Het is begrijpelijk dat je dit zelf het liefste op ieder moment van de dag zelf wilt doen; wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het verzekeren van jouw bestelbus wel heel eenvoudig!

Vergelijk uw auto verzekering

Poliscounter bied je de mogelijkheid om in enkele stappen jouw auto verzekering te vergelijken en af te sluiten. Door invulling van enkele gegevens als kenteken, schadevrije jaren, postcode en geboortedatum kan er een premieberekening worden gemaakt.
Een groot aantal autoverzekeraars wordt door ons vergeleken en de goedkoopste alternatieven worden je getoond. Tevens is er de mogelijkheid om de voorwaarden van de verschillende auto verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wens je meer dan de door ons getoonde auto verzekeringen met elkaar te vergelijken dan klikt u op de button "meer verzekeringen".

Direct online afsluiten van jouw auto verzekering

Uiteraard kun je de door jou gekozen auto verzekering direct afsluiten en in enkele stappen wordt de aanvraag met je afgerond. Per e-mail ontvang je direct een bevestiging zodat je zeker weet of je verzekerd met de auto kunt gaan rijden. Jou polisblad en groene kaart volgen afhankelijk van de door jou gekozen verzendwijze (per post of per e-mail) binnen enkele dagen.

Zij gingen je voor

Kon snel een verzekering afsluiten tegen gangbaar tarief.
- Joop
Ik wilde snel en gemakkelijk een autoverzekering afsluiten. Was zo geregeld. Heldere procedure en klantvriendelijke benadering (belangrijk, want veel tussenpersonen zijn erg pusherig!).
- Dominique
Voor het eerst via Poliscounter verzekerd. Aanmelden ging snel. Over de verdere service en bereikbaarheid kan ik nog niets zeggen, de tijd zal het zeggen.
- Diego Fernando Cevallos Arias

Gratis offerte voor je auto verzekering

Met een druk op de knop ontvang je kosteloos en vrijblijvend een offerte voor je auto verzekering per e-mail. Je vindt daar een overzicht van je autogegevens, de gekozen dekking en de aanvullende dekkingen die je hebt gekozen. Alle vermelde premies zijn inclusief 21% assurantiebelasting.

Voordelen van onze auto verzekering

  • Tot 80% no-claim korting op je auto verzekering;
  • optioneel 2 of 3 jaar nieuwwaarderegeling;
  • de mogelijkheid van no-claim garantie / bonusbescherming;
  • binnen enkele dagen de polis en groene kaart in huis;
  • met "tweede autoregeling" dezelfde no-claim korting als op je eerste autoverzekering;
  • bij schade vakkundige en snelle afwikkeling.

Je auto verzekeren

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de auto verzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!