Autoverzekering bestelauto

Specialist in de autoverzekering voor je bestelauto. Direct online verzekerd. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Autoverzekering bestelauto

Van jong tot aan oud en van beginnend tot aan ervaren bestuurder: Je wilt ten allen tijde een geschikte autoverzekering voor jouw bestelauto afsluiten. Hierin is Poliscounter je graag van dienst. Binnen een paar muisklikken heb je al een helder online overzicht van de beschikbare verzekeringen in jouw situatie.

Dekking

Je kunt kiezen voor de dekking die u het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestelauto verzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bestelauto verzekering nog lager dan je al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelauto verzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelauto verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is je eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bestelauto verzekering af te kunnen sluiten.

De bestelauto verzekering

De bestelauto verzekering sluit je makkelijk on-line af bij Poliscounter. Je ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt je dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bestelauto verzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt je de polis van de bestelauto verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door jou gemaakte keuze tijdens het aanvragen van jouw bestelauto verzekering.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Handig om te weten over autoverzekering van de bestelauto

  • Een vakkundige en snelle afwikkeling bij schade
  • De mogelijkheid voor een no-claim korting tot wel 80%
  • Een voordelige eigen vervoer verzekering
  • Een groene kaart met de polis binnen enkele dagen op de deurmat

Autoverzekering bestelauto