Bestelbus verzekeren

Specialist in bestelbus verzekeren. Zowel voor de ondernemer als particulier.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Bedrijfswagen verzekering 

De premie voor jou bedrijfswagen verzekering berekenen doe je online via Poliscounter. Waarom? Heel simpel. Bij ons is een verzekering afsluiten pas écht gemakkelijk en goedkoop. Je voert jou autogegevens in, kiest jou premie, een aanvullende dekking en vraagt vervolgens jeverzekering aan. Eenvoudig, snel én voordelige jou verzekering aanvragen: dat is wat je van ons kunt verwachten.

Voor welke bedrijfswagen wil je de premie berekenen?

Bedrijfsauto
De bedrijfsauto van bouwbedrijf of handelsonderneming voordelig en gemakkelijk door ons verzekerd. Sluit ook een verzekering af voor uw gereedschappen en goederen.

Koeriersauto
Uw koerierswagens bestemd voor gebruik binnen Nederland goed verzekerd. Lees over de voorwaarden waarop wij uw koeriersauto kunnen verzekeren.

Vrachtwagen
Vrachtauto’s bestemd voor (internationaal) beroepsgoederenvervoer of transport van uw eigen goederen verzekert u voordelig en snel.

Grijs kenteken
Auto’s met grijs kenteken verzekert u voordelig via poliscounter.nl

Schade melden en wijzigingen doorgeven doet u online

Je kiest bewust voor het online afsluiten van een verzekering. Gemak staat bij jou voorop. Daarom kan je online ook jou schademelding of wijziging aan ons doorgeven. Hierbij kun je denken aan een adreswijziging, de aanschaf van een ander voertuig of het wijzigen van de dekking. Je hoef je niet langer aan kantoortijden te houden.

Wij houden uw verzekering up to date

Is de polis opgemaakt? In dat geval is het fijn te weten dat jou bedrijfswagenverzekering te allen tijde up to date is, toch? Daarom voeren wij jaarlijks, rond de vervaldatum, de PolisCheck uit om na te gaan of jou verzekering nog steeds aansluit op jou wensen. En misschien nog belangrijker, of u nog de juiste premie betaalt. Is dit niet het geval, dan bieden wij je een persoonlijk premievoorstel. Wij berekenen de premie voor je bedrijfswagen verzekering ieder jaar opnieuw. Betaal je al de laagste premie? Ook dit laten wij je weten. Zo heb je hier geen omkijken naar.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Handig om te weten om je bedrijfswagen te verzekeren

  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • In het geval van schade ontvang u snelle en vakkundige afwikkeling

Je bedrijfswagen verzekering berekenen