Bestelauto verzekering

Bereken de premie voor je bestelauto verzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Je bestelbus verzekering

Een bestelauto verzekering van Poliscounter sluit je makkelijk af op de website. In enkele minuten kun je de aanbieders van de bestelauto verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bestelauto verzekering zet u eenvoudig naast elkaar. Je kiest voor de bestelauto verzekering die past bij je eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Dekkingen

Je kunt kiezen voor de dekking die je het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestelauto verzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bestelauto verzekering nog lager dan je al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelauto verzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelauto verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is je eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bestelauto verzekering af te kunnen sluiten.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Vragen over de verzekering van je bestelbus? 

Uiteraard helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte verzekering voor jouw bestelbus. Heb jij hier vragen over? Bijvoorbeeld over welke verzekering het beste bij jou past? wij zijn 24/7 online bereikbaar en op kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-7303636. Uiteraard kan jij ook vandaag nog jouw verzekering in slechts een paar stappen afsluiten. Benieuwd wat jouw premie gaat bedragen? Bereken deze online!

Afsluiten van de bestelauto verzekering

De bestelauto verzekering sluit u makkelijk on-line af bij Poliscounter. U ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijgt u dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bestelauto verzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt u de polis van de bestelauto verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze tijdens het aanvragen van uw bestelauto verzekering.

Wijziging van verzekerde auto

De bestelauto verzekering kun je makkelijk overzetten naar een andere bestelauto als je de auto vervangt. Je bestelauto verzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door jou gewenste dekking is verzekerd. Kortom een bestelauto verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelauto verzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelauto verzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • speciaal kortingsarrangement voor uw bestelauto verzekering
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelauto verzekering
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw bestelauto verzekering in huis
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelauto verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Je bestelbus verzekering