Bestelbus verzekeren

Bereken de premie voor je bestelbus, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Je bestelbus verzekeren

Vandaag nog je bestelbus verzekeren met een aantrekkelijke verzekering? Schakel in dat geval Poliscounter in. Binnen een paar muisklikken heb je een helder overzicht van verzekeraars die voor jou het gunstigste aanbod hebben. Benieuwd naar dé verzekering voor jou? Doe in dat geval vandaag nog de online check!

Wijzigingen in het verzekeren van uw bestelbus? Voer ze online door!

Wist je dat je wijzigingen in je verzekering eenvoudig én snel door kunt voeren? Van het wijzigen van een adres tot het wijzigen van een voertuig en van het wijzigen van een rentenummer tot aan de betaling. Het is begrijpelijk dat je dit zelf het liefste op ieder moment van de dag zelf wilt doen; wanneer het jou uitkomt. Zo wordt het verzekeren van jouw bestelbus wel heel eenvoudig!

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Vragen over de verzekering van je bestelbus? 

Uiteraard helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte verzekering voor jouw bestelbus. Heb jij hier vragen over? Bijvoorbeeld over welke verzekering het beste bij jou past? wij zijn 24/7 online bereikbaar en op kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-7303636. Uiteraard kan jij ook vandaag nog jouw verzekering in slechts een paar stappen afsluiten. Benieuwd wat jouw premie gaat bedragen? Bereken deze online!

Handig om te weten om je bestelauto te verzekeren

  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • In het geval van schade ontvang u snelle en vakkundige afwikkeling

Je bestelbus verzekeren