Bestelbusverzekering

Bereken de premie voor je bestelbusverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

De bestelbusverzekering

Een bestelbusverzekering van Poliscounter sluit je makkelijk af op de website. In enkele minuten kun je de aanbieders van de bestelbus verzekering met elkaar vergelijken. Ook de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de bestelbusverzekering zet je eenvoudig naast elkaar. Je kiest voor de bestelbus verzekering die past bij je eigen wensen. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is eenvoudig en snel geregeld.

Dekkingen

Je kunt kiezen voor de dekking die je het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestelbusverzekering af te sluiten, vrij van BTW. Daardoor is de premie voor de bestelbus verzekering nog lager dan je al van Poliscounter gewend bent. Poliscounter heeft ook een aantal aanvullende dekkingen voor de bestelbusverzekering. Van belang is de schadeverzekering inzittenden. Die vergoedt alle gevolgschade van een ongeval. Ook de inkomensschade. Voor ondernemers is het belangrijk dat de bestelbus verzekering kan worden uitgebreid met een eigen vervoer verzekering. Dan is je eigendom verzekerd tegen verlies door diefstal: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om een eigen lading dekking bij de bestelbusverzekering af te kunnen sluiten.

Afsluiten van de bestelbus verzekering

De bestelbus verzekering sluit je makkelijk online af bij Poliscounter. Je ontvangt snel voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijg je dezelfde dag de bevestiging van acceptatie van de bestelbusverzekering per e-mail en enkele dagen later ontvang je de polis van de bestelbus verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door jou gemaakte keuze tijdens het aanvragen van je bestelbusverzekering. Wijziging van verzekerde auto. De bestelbus verzekering kun je makkelijk overzetten naar een andere bestelbus als je de auto vervangt. Je bestelbusverzekering loopt dan naadloos door waarbij de opvolgende auto met de door je gewenste dekking is verzekerd. Kortom een bestelbus verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelbusverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw bestelbusverzekering tot 80%
  • ook voor jonge bestuurders
  • speciaal kortingsarrangement voor je bestelbusverzekering
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw bestelbusverzekering
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van je bestelbusverzekering in huis
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelbus verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Je bestelbus verzekering afsluiten