Bestelwagenverzekering

Specialist in bestelwagenverzekering. Zowel voor de ondernemer als particulier.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Bestelwagenverzekering met korting tot 80%

Op de website van de Poliscounter sluit je makkelijk een bestelwagenverzekering af. Je kunt de aanbieders van de bestelwagen verzekering vergelijken op prijs of premie. Ook de polisvoorwaarden van de bestelwagenverzekering ziet je overzichtelijk naast elkaar. Je kiest voor de bestelwagen verzekering die past bij je eigen wensen.

Offerte aanvragen voor je bestelwagenverzekering

Eerst een offerte per e-mail ontvangen is eenvoudig en snel geregeld. Dekkingen je kunt kiezen voor de dekking die het best past. Voor ondernemers bestaat de mogelijkheid om een bestel wagenverzekering te kiezen, waarbij de BTW verrekend kan worden. Daardoor is de premie voor de bestelwagenverzekering nog voordeliger dan je al van Poliscounter gewend bent.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Eenvoudig online verzekeren

De bestelwagenverzekering sluit je eenvoudig op de website van Poliscounter. Je ontvangt meestal direct voorlopige dekking per e-mail. Vaak krijg je binnen enkele uren bevestiging van de acceptatie van de bestelwagen verzekering per e-mail en enkele dagen later ontvangt je de papieren van de bestelwagenverzekering per e-mail of post, afhankelijk van je keuze tijdens de aanvraag van de bestelwagen verzekering.

Wijziging van verzekerde auto

De bestelwagenverzekering kun je eenvoudig wijzigen naar een andere bestelwagen als de auto vervangen wordt. Jou bestelwagenverzekering gaat dan eenvoudig verder, waarbij de nieuwe bestelwagen met een, desgewenst gewijzigde dekking, is verzekerd. Kortom een bestelwagenverzekering met veel gemak en verzekerd van de uitstekende en persoonlijke service van de Poliscounter.

Unieke extra's bij de Poliscounter bestelwagenverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op je bestelwagen verzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • speciaal kortingsarrangement voor je bestelwagenverzekering;
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor je bestelwagen verzekering;
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van jou bestelwagenverzekering in huis;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de bestelwagen verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Je bestelwagenverzekering afsluiten