Bootverzekeringen

Goed verzekerd ter water.
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een verzekering die bij jou past!

  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat

Direct de premie voor uw bootverzekeringen berekenen? Klik dan op bereken premie.

Bootverzekeringen zijn er in diverse varianten en het is belangrijk dat u een verzekering afsluit die uitstekend bij de boot en bij uw wensen en eisen past. Voor grote boten, schepen en jachten worden andere bootverzekeringen afgesloten dan voor kleine(re) boten. Het is immers van groot belang dat de verzekering in geval van calamiteiten voldoende uitkeert om een nieuwe boot aan te schaffen of de huidige boot te laten repareren. U dient dan ook met diverse zaken rekening te houden wanneer u gaat kijken naar passende bootverzekeringen.

Een keuze maken uit de beschikbare bootverzekeringen

Poliscounter heeft een ruime ervaring met bootverzekeringen. Wij weten precies waaraan bootverzekeringen moeten voldoen om goed te zijn voor de klanten waarvoor wij aan de slag gaan met het vinden van de juiste verzekering. U kunt via onze verzekeringssite de meest uiteenlopende verzekeringen vergelijken, waaronder ook diverse bootverzekeringen. Zo helpen wij u tot de beste keuze te komen. Tevens kunt u de gekozen verzekering eenvoudig en snel via onze website afsluiten.

Kenmerken van de bootverzekeringen van Poliscounter:

  • no-claim korting al na één jaar schadevrij varen
  • aparte dekking voor de motor bij uw bootverzekeringen
  • verzeker uw trailer en volgboot mee op uw bootverzekeringen tegen een voordelige premie
  • de inboedel van de boot is kunt u ook verzekeren bij de Poliscounter bootverzekeringen
  • geniet samen met onze aantrekkelijke reisverzekering zorgeloos van de waterpret

Contact

Wanneer wij de bootverzekeringen vergelijken, dan kijken wij volledig naar uw belang en voordeel. Wij werken dan ook volledig onafhankelijk en hebben geen binding met verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij u altijd de bootverzekeringen met de beste dekkingen en de scherpste premies van Nederland bieden. Wilt u meer weten? Bel dan naar 088-7303636 of mail naar info@poliscounter.nl. U kunt ook gebruik maken van de online formulieren om ons te contacteren. Wij zijn u graag van dienst.

Kies voor de bootverzekeringen van Poliscounter!

 

Wil je direct online je bootverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus
- Bart
Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis
- Laurens
Zeer duidelijk
- Arjan