Goedkope autoverzekering

Bereken de premie voor je autoverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Een goedkope autoverzekering van Poliscounter

De Poliscounter biedt je een goedkope autoverzekering tegen een scherpe premie. De goedkope autoverzekering is een autoverzekering zonder franje. Het is wel belangrijk dat je de juiste dekking kiest, die past bij de verwachtingen die je hebt van de goedkope autoverzekering

Casco verzekering

Als je ook een (beperkt)casco verzekering bij de goedkope autoverzekering sluit, is het wel belangrijk om na te gaan of alle zaken die je afgedekt wilt hebben ook daadwerkelijk bij de goedkope autoverzekering is verzekerd.
In het verschillen overzicht vind je de belangrijkste kemerken waarop je kunt letten bij het afsluiten van je goedkope autoverzekering

Zij gingen je voor

Ik kreeg meteen bericht.
Mehmet
Ik zocht een verzekeraar die voor mij snel en tegen een scherp tarief mijn bestelbus kon verzekeren. Via Poliscounter kon ik snel en zorgeloos onderweg!
Ruud
Correct geholpen
Arnold

Uitbreiding van de goedkope autoverzekering

De goedkope autoverzekering kun je uitbreiden met een aantal aanvullende verzekeringen zoals pechhulp of een inzittenden verzekering.
Ook bij een goedkope autoverzekering ben je verzekerd van de uitstekende service van Poliscounter. De telefoon wordt altijd opgenomen door een deskundige medewerker en de e-mail beantwoordt Poliscounter altijd binnen drie werkdagen. Ook als je een goedkope autoverzekering hebt afgesloten.
Als je buiten je schuld betrokken bent bij een ongeval is de Poliscounter schadeservice paraat om je te helpen de schade op te tegenpartij te verhalen.

Handig om te weten om je auto te verzekeren

  • Keuze uit 10 verschillende verzekeraars
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • In het geval van schade ontvang u snelle en vakkundige afwikkeling

Je autoverzekering afsluiten

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de goedkope autoverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!