Goedkope bedrijfsautoverzekering

Bereken de premie voor je bedrijfsautoverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

De goedkope bedrijfsautoverzekering

Een goedkope bedrijfsautoverzekering online afsluiten, nadat je een helder overzicht van de aanbieders hebt gekregen? Dat is precies wat je bij Poliscounter kunt doen. Vul de gegevens van joubedrijfsauto in en bespaar tot honderden euro’s. Voor welke verzekeraar kies je, aangeboden in ons online overzicht?

 

Kom er vandaag nog achter wat uw goedkope bedrijfsautoverzekering kost

Over een paar minuten weet je wat een goedkope bedrijfsautoverzekering voor jou gaat kosten. Bereken uw premie bij Poliscounter door het invullen van enkele gegevens. Hoeveel schadevrije jaren je rijdt, jou postcode, geboortejaar en rijervaring zijn onder meer bepalend voor het berekenen van je premie. Heb je een premie gekozen? Indien gewenst vul je deze aan met aanvullende modules en jou aanvraag kun je vandaag nog versturen!

Zij gingen je voor

Prima, kosten lager dan mijn oude verzekering en snel geregeld
Milko
Ik was op zoek naar een andere verzekering en het was eenvoudig en supersnel gevonden en geregeld. Nette afhandeling en papieren binnen een paar dagen in huis!
William
Afsluiten en aanspraak maken op de verzekeringen wordt volledig begeleid
Marco

Door jaarlijkse controle blijft uw bedrijfsautoverzekering up to date

Wist u dat wij jaarlijks jouverzekering controleren, vlak rond de vervaldatum? Sluit de verzekering niet meer aan bij jou wensen of betaal je niet meer de juiste premie? In dat geval kunnen wij je, indien gewenst, een premievoorstel doen. Je bent hierdoor te allen tijde gegarandeerd van de scherpste prijs en blijft jou goedkope bedrijfsautoverzekering ook écht de goedkoopste.

Wij zijn je graag telefonisch van dienst

Wil je meer weten over onze jaarlijkse controle? Of wil je meer weten over de ideale autoverzekering in jou situatie? Wij staan je graag telefonisch te woord zodra je belt naar het nummer 088-7303636.

verekering controleren, vlak rond de vervaldatum? Sluit de verzekering niet meer aan bij jou wensen of betaal je niet meer de juiste premie? In dat geval kunnen wij jou, indien gewenst, een premievoorstel doen. Je bent hierdoor te allen tijde gegarandeerd van de scherpste prijs en blijft je goedkope bedrijfsautoverzekering ook écht de goedkoopste.