Goedkope bestelauto verzekering

Specialist in bestelautoverzekeringen. Zowel voor de ondernemer als particulier.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vast contactpersoon

Profiteer van een goedkope bestelautoverzekering met een korting tot 80%

Een goedkope bestelautoverzekering, eenvoudig en snel online afsluiten op een moment wanneer het jou uitkomst. Bij Poliscounter weet je binnen een paar minuten precies welke verzekering het beste aansluit op jou wensen. Interesse? Doe de check online en sluit vandaag nog een passende verzekering af!

Je vragen maak je telefonisch kenbaar

Wens je graag meer informatie te ontvangen over de goedkope bestelautoverzekeringen die wij online aanbieden? Of heb je overige vragen? Wat je vragen ook zijn, je stelt ze door te bellen naar 088-7303636. Uiteraard kun je ook vandaag al uw verzekering afsluiten. Bereken je premie en ontvang een overzicht van passende verzekeringen. 

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Vul jou verzekering aan met aanvullende modules

Een goedkope bestelautoverzekering kunt je combineren met een dekking die bij uw wensen past. Bij Poliscounter kies je uit een ongevallenverzekering inzittenden, schadeverzekering inzittenden, verhaalrechtsbijstand, mobiele apparatuur en eigen vervoerverzekering. Voor welke dekking ga je?

Handig om te weten om je goedkope bestelauto te verzekeren

  • Sluit een voordelige eigen vervoer verzekering af
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • In het geval van schade ontvang u snelle en vakkundige afwikkeling

Je bestelauto verzekering