Goedkope inboedelverzekering

Direct een goedkope inboedelverzekering afsluiten. Wij selecteren het goedkoopste voorstel voor je.

Pakket samenstellen

((#isLoading.value))
((/isLoading.value)) ((#isValid.value)) ((adres.Straat)), ((adres.Plaats)) ((/isValid.value))
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Wij stellen op basis van jouw wensen een goedkope inboedelverzekering samen.

 • Volledige ontzorging, wij zeggen je oude inboedelverzekering voor je op
 • Een enthousiast team staat voor je klaar
 • Direct na afsluiten van de goedkope inboedelverzekering een polis op de e-mail
 • Wil je advies? We zijn telefonisch goed bereikbaar

Goedkope inboedelverzekering afsluiten?

Ben je net verhuisd of ga je op jezelf wonen? Dan is het een goed moment om een inboedelverzekering af te sluiten. Ook als je al lange tijd bij dezelfde verzekeraar bent verzekerd dan is het goed om de premie voor de inboedelverzekering eens goed te vergelijken. In de afgelopen jaren zijn de premie voor de inboedelverzekering sterk gedaald. Via onze website kun je eenvoudig een goedkope inboedelverzekering afsluiten. Achter de schermen van onze websites werken we met verschillende verzekeraars samen en aan de hand van een aantal korte vragen selecteren wij de inboedelverzekering die het beste bij je wensen past.

De verzekeraars die wij vergelijken

Bij Poliscounter kun je een goedkope inboedelverzekering afsluiten van een groot aantal verzekeraars. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren selecteren wij de inboedelverzekering die het beste bij jou past. Onderstaande verzekeraars worden in onze berekening meegenomen.

 • Allianz
 • ASR
 • Avero Achmea
 • De Goudse
 • Nationale-Nederlanden
 • Unigarant

Een goedkope inboedelverzekering afsluiten is eenvoudig, binnen enkele minuten ontvang je de polis per e-mail.

Standaard of Allrisk inboedelverzekering afsluiten?

Voor de spullen in je appartement, eengezinswoning of twee-onder-één-kap woning een goedkope inboedelverzekering afsluiten. Ook de spullen in je schuur, berging en tuin vallen onder de inboedelverzekering. Een beschrijving van de Standaard en Allrisk dekking vind je hieronder. 

Op de extra uitgebreide dekking zijn onder andere schade door brand, water, diefstal en inbraak en stormschade. Met de alle gevaren dekking verzeker je je inboedel tegen alle van buitenkomende onheilen. In aanvulling op de extra uitgebreide dekking valt hieronder bijvoorbeeld schade door vallen en/of stoten van spullen in de woning. Sommige verzekeraars hanteren een eigen risico voor de alle gevaren dekking.

Wil je direct telefonisch een goedkope inboedelverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Inboedelverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij een goedkope inboedelverzekering voor jou

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Inboedelverzekering afsluiten voor je mobiele apparatuur

Mobiele apparatuur als smartphones, tablets en laptops zijn kwetsbaar. Een kapot scherm nadat je smartphone is gevallen, een kapotte laptop door het omvallen van een glas drinken of diefstal van de laptop die je zo hard nodig hebt voor school. Zo maar een paar schadevoorbeelden.

Niet iedere verzekeraar vergoedt dergelijke schade aan mobiele apparatuur. Bij het afsluiten van de inboedelverzekering zullen wij je dan ook vragen of je je mobiele apparatuur mee wilt verzekeren. Kies je ervoor om mobiele apparatuur mee te verzekeren dan is de dekking zowel binnen als buiten de woning van kracht.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Garantie tegen onderverzekering

Bij Poliscounter vinden wij het belangrijk dat je je goed verzekerd. Ga je bij ons een goedkope inboedelverzekering afsluiten dan helpen wij je graag met het bepalen van de juiste waarde. Alle verzekeraars waarbij je via onze website een goedkope inboedelverzekering kunt afsluiten verlenen garantie tegen onderverzekering. Wat houdt de garantie tegen onderverzekering? Aan de hand van een korte lijst met vragen over je leeftijd, de samenstelling van je huishouden, type woning en inkomen wordt het verzekerd bedrag berekend. De verzekeraar garandeert op basis van je invoer dat je voor het juiste bedrag bent verzekerd. Bij schade wordt dan ook het gehele schadebedrag uitgekeerd.

Garantie tegen onderverzekering kost je niets extra. Kortom: een goedkope inboedelverzekering afsluiten met garantie tegen onderverzekering geeft je zekerheid.

Handig om te weten over de inboedelverzekering

 • Voor je appartement, eengezinswoning of twee-onder-één-kap woning een goedkope inboedelverzekering afsluiten
 • Altijd garantie tegen onderverzekering
 • 14 dagen bedenktijd na afsluiten van de goedkope inboedelverzekering
 • Een goedkope inboedelverzekering afsluiten in combinatie met je woonhuisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering
 • Vanaf € 8,00 per maand kun je al een goedkope All-Risk inboedelverzekering afsluiten

Inboedelverzekering afsluiten

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over het afsluiten van een goedkope inboedelverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!