Offerte verzuimverzekering

Vul onderstaand contactformulier in en ontvang snel een offerte voor de verzuimverzekering. 

Offerte voor je verzuimverzekering aanvragen

  • Stap 1: Vul het contactformulier in. Als je ons de UWV Sectorcode, de gegevens van je personeel en indien van toepassing het verzuimpercentage over de afgelopen drie jaar stuurt dan kunnen wij direct voor je aan de slag.
  • Stap 2: Binnen 2 werkdagen een reactie. Wij beoordelen de mogelijkheden. De offerte kunnen wij meestal binnen één week aan je versturen. 
Over jouw bedrijf
Over het personeel

Voor de bepaling van de premie voor je verzuimverzekering hebben wij gegevens nodig over je personeel. We verzoeken je naast de beantwoording van onderstaande vragen ook het opgaveformulier personeel te download en ingevuld te uploaden aan het einde van dit formulier. 

Verzuimverzekering samenstellen

Voor de verzuimverzekering geldt een eigen risico in dagen. Dit zijn werkdagen. Kies het aantal dagen eigen risico waarvoor je een offerte wenst. Nog geen keuze gemaakt en wil je de premie bij 10, 30 en 65 dagen eigen risico zien? Dan kan dat uiteraard ook!

Upload meer informatie (niet verplicht)


Voor de beoordeling van de mogelijkheden is het prettig als je ons van zoveel mogelijk informatie voorziet. Denk hierbij aan een volledig ingevuld overzicht van je personeel, een kopie van de huidige polis(sen) van de verzuimverzekering en een actuele verzuimrapportage van de arbodienst.

 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

088 730 3636
info@poliscounter.nl

Postbus 388
2990 AJ Barendrecht
Plan Route

facebooklinkedin