Dekkingsoverzicht Autoverzekering

Bekijk hier welke dekking het beste past bij jouw autoverzekering.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Keuze uit drie basisdekkingen

De autoverzekering kent drie soorten basisdekkingen. Dit zijn:

WA: Dit is de verplichte dekking die je in Nederland nodig hebt om met een gemotoriseerd voertuig op de openbare weg te mogen rijden. De WA autoverzekering vergoedt schade die je toebrengt met je auto aan de tegenpartij. Schade aan je eigen auto wordt niet vergoed. Je kiest vaak voor deze autoverzekering als je voertuig 10 jaar of ouder is.

WA+ Beperkte Casco: Je bent naast de WA dekking ook verzekerd voor schade aan je eigen auto als gevolg van brand, storm, diefstal en inbraak en ruitschade. Je kiest vaak voor deze autoverzekering als je voertuig tussen de 5 en 10 jaar oud is.

WA+Casco: Dit is een toevoeging op je verplichte WA dekking. Bij de Casco autoverzekering ben je verzekerd voor alle van buiten komende onheilen. Dus ook de schade aan je eigen auto als je door eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt. Eigen gebrek en slijtage vallen niet onder de dekking. 

Aanvullende dekkingen

Je kunt je autoverzekering eenvoudig uitbreiden met aanvullende dekkingen. De aanvullende dekkingen, waaruit je kan kiezen bij Poliscounter, zijn de:

  • Schadeverzekering voor inzittenden (altijd door ons geadviseerd)
  • Pechhulp
  • Motorrijtuigenrechtsbijstand

Kijk hieronder voor meer informatie over de aanvullende verzekeringen voor je autoverzekering.

Wil je meer informatie over de verschillende dekkingen? Of wil je liever telefonisch jouw autoverzekering afsluiten?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Schadeverzekering inzittenden

De schadeverzekering voor inzittenden vergoedt de schade die je als bestuurder samen met de overige inzittenden leidt als gevolg van een ongeval.

Een ongeval overkomt je altijd onverwachts. Het verlies van je arbeidsvermogen en/of mobiliteit als gevolg van een ongeval kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van je bedrijf en je privé situatie. Kies daarom voor zekerheid en sluit de schadeverzekering voor inzittenden af als aan aanvullende module op je autoverzekering. Uit ervaring schrijven wij dat het wel of niet hebben van een schadeverzekering voor inzittenden voor onze klanten een wereld van verschil heeft gemaakt.

Motorrijtuigen rechtsbijstand

Verzeker je van professionele ondersteuning bij juridische kwesties die te maken hebben met:

  • deelname aan het verkeer met de verzekerde bestelauto, eventueel met gekoppelde aanhanger of caravan;
  • de aankoop, verkoop, het onderhoud of de reparatie van de auto gedurende de looptijd van de verzekering;
  • het verhalen van schade aan de auto, ook als de oorzaak niet te maken heeft met deelname aan het verkeer.

De uitgebreide aanvullende motorrijtuigenrechtsbijstandverzekering kun je afsluiten in aanvulling op de gratis verhaalservice die wij aanbieden in het Poliscounter Servicepakket.

Pechhulp

Bel bij pech met de alarmcentrale van je pechhulpverzekering. Als het voertuig niet ter plekke kan worden gerepareerd wordt de auto naar een garage of adres naar keuze gebracht. Kan de auto niet direct worden gerepareerd dan heb je recht op vervangend vervoer. Buiten Nederland geldt dit als de auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. 

Bij Poliscounter vinden we dat als je pechhulp hebt verzekerd je er ook vanuit moet kunnen gaan dat je, waar je ook bent, snel wordt geholpen. Daarom bieden wij alleen de volledige pechhulpverzekering aan. Dit betekent dat je in heel Europa, en in je eigen woonplaats kan rekenen op snelle en professionele hulp bij pech, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de autoverzekeringen voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!