WA beperkt Casco autoverzekering

Sluit hier jou WA beperkt Casco autoverzekering voordelig af!

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vast contactpersoon

De WA beperkt Casco verzekering

Het is soms lastig kiezen welke dekking je nodig hebt voor je autoverzekering. Zo kan je kiezen uit drie basisdekkingen. De basisdekkingen zijn WA, WA beperkt casco en WA Casco. Wij bij Poliscounter vinden het belangrijk om je te helpen met deze keuze.

Wat is de beperkt casco autoverzekering? De beperkt casco verzekering is een toevoeging op de verplichte WA verzekering. Je bent met de WA verzekering verzekerd voor schade die je met je auto toebrengt bij de tegenpartij. De beperkt casco dekking geeft aanvullend dekking voor ruitschade, diefstal, inbraak, joyriding brand, aanrijding met een dier en storm- en hagelschade. 

De beperkt casco verzekering sluit je af als je voertuig tussen de 5 a 10 jaar oud is. Dit is natuurlijk niet in alle gevallen zo. Is je voertuig gefinancierd of heeft je auto een hoge waarde? Dan kan je zeker de WA+Casco autoverzekering overwegen.

Zoek je een WA dekking? Bekijk hier de WA-dekkingen.

Zoek je een WA Casco verzekering? Bekijk hier de WA Casco verzekering.

Wat is er verzekerd?

In aanvulling op de WA- autoverzekering biedt de WA beperkt casco dekking ook dekking voor ruitschade, diefstal, inbraak, joyriding, brand, aanrijding met een dier en storm- en hagelschade.

De premie bij de beperkt casco dekking wordt berekend op basis van de dagwaarde. De dagwaarde is in veel gevallen de aanschafwaarde van je auto. Het is dan ook van belang om tijdens de aanvraag de juiste dagwaarde op te geven. De dagwaarde die je krijgt uitgekeerd is bedoelt om dezelfde soort auto weer te kunnen kopen.

Wil je meer informatie over de autoverzekering? Of wil je liever telefonisch jouw autoverzekering afsluiten?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Waar kan ik mijn schade laten herstellen?

Als je schade hebt aan je auto en dit valt onder de dekking van de autoverzekering, dan is het van belang om te weten waar je de schade kan laten herstellen. In de meeste gevallen werken de verzekeraars samen met aangesloten herstellers. De aangesloten herstellers staan op je groene kaart en kan je ook vinden via de website: mijnschadehersteller.nl

Twijfel je naar welke hersteller je moet? Bel dan even naar Poliscounter. Wij helpen je graag verder en geven een passend advies.

Ruitschade is meeverzekerd!

Bij de WA beperkte Casco dekking is ruitschade meeverzekerd. Wel is het van belang dat je naar een aangesloten hersteller gaat. Dit heeft als voordeel dat er in veel gevallen geen eigen risico is. Als je ruitschade hebt hoef je dit niet te melden bij de verzekeraar. Je kan als je een WA beperkt Casco verzekering hebt of WA Casco verzekering  direct een afspraak maken met een aangesloten hersteller. 

 

 

 

 

Ruitschade? Maak direct een afspraak

Afspraak Carglass

Afspraak Totaalglas

Afspraak Kwikfit

De voordelen van de Poliscounter WA beperkt Casco verzekering

  • Gratis schadeverhaalservice.
  • Uitgebreide pechhulp dekking.
  • Direct een expert aan de lijn.
  • 14 dagen bedenktijd!

Je auto verzekeren

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de autoverzekeringen voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!