Autoverzekering

De premie voor je autoverzekering berekenen, vergelijken en direct de autoverzekering afsluiten. 

Premie berekenen

 • Altijd verzekerd van de beste polis
 • Advies op maat
 • Volledige ontzorging
 • Vaste contactpersoon

Auto verzekeren? Zo geregeld!

Sta je op het punt om een andere auto te kopen en ben je op zoek naar een goede autoverzekering? Of heb je al langere tijd een autoverzekering bij dezelfde verzekeraar en ben je benieuwd of je nog steeds de juiste premie betaalt? Dan ben je bij Poliscounter aan het juiste adres. Via onze website kun je na het invullen van slechts een paar gegevens de premie voor je autoverzekering vergelijken. Staat de juiste premie in ons overzicht? Dan kun je de autoverzekering eenvoudig en direct afsluiten. Na afsluiten ontvang je direct een bevestiging per e-mail. Zo weet je of je aanvraag direct wordt geaccepteerd en of er voorlopige dekking wordt verleend. Wel zo makkelijk.

De juiste dekking voor je autoverzekering

WA dekking - De meest gekozen dekking voor auto's ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere personenauto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de auto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen personenauto is niet verzekerd.

WA-Beperkt Casco dekking - Voor auto's tussen de 5 en 10 jaar oud. Wil je je personenauto ook verzekeren tegen de risico's van brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal, inbraak en ruitbreuk? Kies dan voor de WA-Beperkt Casco dekking.

WA-Casco dekking - Zoek je een autoverzekering voor je nieuwe of jong gebruikte auto? Kies dan voor de WA-Casco dekking. In aanvulling op de WA-Beperkt Casco dekking ben je ook verzekerd voor schade bij een aanrijding door eigen schuld ontstaan en vandalisme. 

Uitbreidingen voor je autoverzekering

Maak je autoverzekering compleet met onderstaande aanvullende dekkingen.  

 • De schadeverzekering inzittenden  Dekt de werkelijk geleden schade die je als bestuurder en overige inzittenden lijdt bij een ongeval. 
 • Pechhulp  De pechhulp dekking biedt dekking in geheel Europa inclusief je woonplaats! wil je meer weten over de pechhulp verzekering.
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand  Biedt standaard dekking bij, verhalen van schade, problemen bij aankoop, verkoop en onderhoud van het voertuig. 

Wil je liever telefonisch jouw autoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Autoverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Premie berekenen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Je autoverzekering vergelijken

Je autoverzekering vergelijk je snel en eenvoudig via Poliscounter. Vul je gegevens in, kies de juiste premie en vervolgens kun je direct de autoverzekering afsluiten

Wil je niet elk jaar zelf op zoek gaan naar een nieuwe autoverzekering? Dat is geen probleem; wij doen de jaarlijkse PolisCheck. Tijdens de jaarlijkse PolisCheck gaan wij opnieuw de premie voor je autoverzekering berekenen en wordt er gekeken of de huidige verzekeraar nog de voordeligste is. Is er een besparing op de autoverzekering mogelijk bij een andere verzekeraar? Dan krijg je een voorstel om over te stappen. Zo ben je verzekerd van een voordelige autoverzekering. 

Verzekeraars in onze vergelijking

In een paar simpele stappen je via onze website de premie voor de autoverzekering berekenen van:

 • ASR
 • Allianz
 • Avero-Achmea
 • Nationale-Nederlanden
 • Rhion
 • Voogd & Voogd 

Kom je er niet uit? De medewerkers van Poliscounter helpen je graag bij het maken van de juiste berekening en keuze voor de autoverzekering. 

Daarom je autoverzekering bij Poliscounter afsluiten

 • Korting mogelijk op je autoverzekering tot 85%.
 • Dagelijkst opzegbaar
 • Niet tevreden? 14 dagen bedenktijd!
 • Direct na je aanvraag een e-mail over je voorlopige dekking.
 • Autoverzekering oversluiten? Maak dan gebruik van onze opzegservice.
 • Gratis schadeverhaalservice bij je autoverzekering.

Korting op je premie door schadevrij te rijden

Door schadevrij te rijden bouw je schadevrije jaren en bonus/malus korting op. Ieder jaar dat je schadevrij rijdt, levert één schadevrije jaar op. De schadevrije jaren worden per verzekering opgebouwd en kunnen maar voor één verzekering worden gebruikt. Na beëindiging van een motorrijtuigenverzekering plaatst de oude verzekeraar het aantal opgebouwde schadevrije jaren in Roy-Data, waarna de nieuwe verzekeraar de schadevrije jaren in gebruik kan nemen voor een nieuwe verzekering. 

Jaarlijkse controle van je autoverzekering

Als je de autoverzekering bij ons hebt afgesloten wil je natuurlijk ook dat de premie voor je autoverzekering jaarlijks wordt gecontroleerd. Dit doen wij met onze ProlongatiePolisCheck. Ieder jaar ontvang je bij de verlenging van de autoverzekering een bericht. Verhoogt de verzekeraar de premie en kunnen wij je auto ergens anders voordeliger verzekeren? Dan ontvang je hierover van ons een e-mail. Betaal je nog steeds een scherpe premie? Ook dan laten we het je weten. Zo hoef je niet zelf op onderzoek uit. Wel zo gemakkelijk, de autoverzekering bij Poliscounter!

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het vergelijken en afsluiten van je autoverzekering. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je autoverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je auto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.