Autoverzekering afsluiten

Direct de premie berekenen en je autoverzekering afsluiten. Eenvoudig en zo geregeld!

Premie berekenen

 • Altijd verzekerd van de beste polis
 • Advies op maat
 • Volledige ontzorging
 • Vaste contactpersoon

Snel je autoverzekering afsluiten?

Bij Poliscounter ben je dan aan het juiste adres. Naast een lage premie staan wij voor snelheid en gemak. Het proces is simpel. Na het invoeren van je kenteken, geboortedatum, adresgegevens en schadevrije jaren tonen wij je premie van de grote Nederlandse verzekeraars. Na de keuze voor de verzekeraar die het beste bij jou past kun je direct de autoverzekering afsluiten. Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging per mail.

De juiste dekking voor de autoverzekering kiezen

WA dekking - De meest gekozen dekking voor auto's ouder dan 10 jaar. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is verplicht voor iedere auto. De WA verzekering vergoedt de schade die je met de auto toebrengt bij de tegenpartij, als je aansprakelijk bent voor de schade. Schade aan je eigen auto is niet verzekerd.

WA-Beperkt Casco dekking - Voor auto's tussen de 5 en 10 jaar oud. Wil je je auto ook verzekeren tegen de risico's van brand, blikseminslag, storm, hagel, diefstal, inbraak en ruitbreuk? Kies dan voor de WA-Beperkt Casco dekking.

WA-Casco dekking - Autoverzekering afsluiten voor je nieuwe of jong gebruikte auto? Kies dan voor de WA-Casco dekking. In aanvulling op de WA-Beperkt Casco dekking ben je ook verzekerd voor schade bij een aanrijding door eigen schuld ontstaan en vandalisme. 

Wil je liever telefonisch jouw autoverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Autoverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Premie berekenen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Autoverzekering met aanvullende dekkingen

Maak je autoverzekering compleet met de aanvullende dekkingen. Je hebt de keuze uit de schadeverzekering voor inzittenden, motorrijtuigenrechtsbijstand en hulpverlening bij pech. Hieronder beschrijven wij in het kort waarvoor je de aanvullende dekkingen afsluit.

 • De schadeverzekering inzittenden  Dekt de werkelijk geleden schade die je als bestuurder en overige inzittenden lijdt bij een ongeval. 
 • Pechhulp  De pechhulp dekking biedt dekking in geheel Europa inclusief je woonplaats! wil je meer weten over de pechhulp verzekering.
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand  Biedt standaard dekking bij, verhalen van schade, problemen bij aankoop, verkoop en onderhoud van het voertuig. 

De schadeverzekering inzittenden adviseren wij iedereen die een autoverzekering gaat afsluiten. 

Schade claimen op je autoverzekering? 

Uiteraard staan wij ook na het afsluiten van de autoverzekering voor je klaar. Bij schade zijn wij de schakel tussen jou en de verzekeraar. Wij nemen de schade voor je aan, zoeken mee naar een geschikte schadehersteller, onderhouden contact met de expert en zorgen er zo voor dat de schade zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid wordt afgewikkeld. 

 • Ook als je de auto niet WA-Casco verzekert helpt onze schadeservice je bij het verhalen van de materiële schade op de tegenpartij.
 • Via mijn schadehersteller vind je eenvoudig een aangesloten schadehersteller. 
 • Door gebruik te maken van een aangesloten schadehersteller profiteer je van een verlaging van het eigen risico, heb je recht op vervangend vervoer gedurende de reparatieduur en wordt de schade rechtstreeks met het schadeherstelbedrijf afgewikkeld. 

Daarom je autoverzekering afsluiten bij Poliscounter

 • Eenvoudig de premie voor de autoverzekering berekenen. In 5 minuten de autoverzekering afsluiten en direct een bevestiging op de mail. 
 • Vaak kan er direct voorlopige dekking worden verleend.
 • Na het afsluiten van de autoverzekering niet helemaal tevreden? Niet goed, geld terug bij de Poliscounter (14 dg)
 • Jaarlijkse controle van de premie met onze ProlongatiePolisCheck. 
 • Kom je er niet helemaal uit? Bel ons en wij helpen je telefonisch bij het afsluiten van de autoverzekering.

Je autoverzekering afsluiten