Dekkingsoverzicht

Goed verzekerd ter water.
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een verzekering die bij jou past!

  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat

Een bootverzekering is modulair opgebouwd.

De modules kunen gestapeld worden tot uiteindelijk een verzekering die dekking biedt tegen alle van buiten komende onheilen.

WA

De wettelijk aansprakelijk dekking vergoedt de schade die u met de boot toebrengtaan derden. Schade aan de boot zelf is hier niet bij inbegrepen. Veel jachthavens eisen een WA verzekering.

WA + brand.

Deze vorm biedt naast de eerdere dekking ook een uitkering als het schip averij oploopt ten gevolge van brand of storm. De aanduiding brand/storm dekking zou de lading beter dekken.

WA + diefstal

Naast de eerder besproken WA dekking biedt deze vorm dekking voor diefstal van of uit het jacht. Ook diefstal van de motor is hierbij inbegrepen. De verzekeringsmaatschappij stelt wel aanvullende eisen om diefstal te bemoeilijken of te voorkomen.

WA + brand + diefstal

Deze verzekeringsvorm combineert de drie eerder besproken dekkingsvormen.

WA + casco

Dit is de meest uitgebreide verzekeringsvorm. Iedere schade aan het vaartuig en de inboedel die veroorzaakt wordt door een plotseling voorval van buitenaf valt onder de dekking. Een andere benaming voor de WA + casco dekking is de "alle van buiten komende onheilen" dekking.

Wil je direct online je bootverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Afsluiten

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de woonverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!