Bromfietsverzekering

Bereken de premie voor je bromfietsverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en verzeker je brommer direct.
 • Goedkope bromfietsverzekering
 • Voorlopige dekking
 • Brommer verzekeren zonder gedoe
 • Dagelijks opzegbaar

Brommer verzekeren? Zo geregeld!

Net een nieuwe brommer gekocht en ben je op zoek naar een goede bromfietsverzekering ? Heb je al langere tijd een bromfiets verzekerd maar ben je benieuwd of je nog steeds de juiste premie betaalt?  Vergelijk dan via Poliscounter de premie voor de goedkope bromfietsverzekering en sluit de verzekering voor je brommer direct af. Zowel voor jonge als de oudere bestuurder kunnen wij de brommer verzekeren. Kies uit de goedkope WA-Bromfietsverzekering, WA-Beperkt Casco Bromfietsverzekering en de All Risk Bromfietsverzekering en ga goed verzekerd met je brommer op pad. Je kunt de bromfietsverzekering naar eigen wens uitbreiden met de ongevallenverzekering voor opzittenden of een rechtbijstandverzekering.

De juiste dekking voor je bromfietsverzekering

Je kunt de brommer op drie manieren verzekeren bij Poliscounter.

 • WA: De goedkoopste verzekering voor je brommer voor als je schade met de brommer veroorzaakt aan iemand anders. De WA-Bromfietsverzekering is wettelijke verplicht voor bezitters van brommers en scooters. De WA-Bromfietsverzekering wordt vaak gekozen door klanten die een oudere bromfiets willen verzekeren.
 • WA-Beperkte Casco: Naast de WA-Bromfietsverzekering ben je met een Beperkt Casco dekking ook verzekerd voor schade aan de bromfiets die ontstaat door brand, storm en diefstal.
 • WA-Casco / Aanrijding: De All Risk Bromfietsverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je nieuwe bromfiets. Naast de eerdergenoemde dekkingen biedt de All Risk Bromfietsverzekering dekking bij schade door aanrijding, vallen en vandalisme. 

Aanvullende dekking bromfietsverzekering

Je kunt de bromfietsverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandverzekering. Hieronder lees je wat je met de aanvullende verzekeringen meeverzekerd. 

 • Ongevallenverzekering voor opzittenden: Een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden van de bestuurder en/of passagier als gevolg van een ongeval. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag bij overlijden van € 2.500 of 5.000 en voor een verzekerd bedrag bij blijvende invaliditeit van maximaal € 5.000 of € 10.000.
 • Rechtsbijstandverzekering voor je bromfiets: Keuze uit verhaalsbijstand en volledige rechtbijstand. De verhaalsbijstandsverzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van je materiële en letselschade op een aansprakelijke tegenpartij. Kies je voor een volledige rechtsbijstandverzekering dan zijn ook juridische kwesties met betrekking tot de aankoop, verkoop en reparatie van je brommer verzekerd. 

Wil je liever telefonisch je brommer verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bromfietsverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Brommer verzekeren

Bel ons, dan verzekeren wij je brommer

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Je brommer verzekeren bij Poliscounter

 • Wij vergelijken drie verzekeraars voor de bromfietsverzekering; a.s.r., Reaal en Unigarant
 • Ook zonder schadevrije jaren een scherpe premie voor de bromfietsverzekering
 • Kies voor een hoger eigen risico en profiteer daardoor van een nog lagere premie voor de verzekering voor je brommer, scooter of brommobiel
 • Ook voor jonge bestuurders en oudere bestuurder
 • Gratis schadeverhaalservice door Poliscounter
 • In combinatie met je woonverzekering en autoverzekering nog meer korting op je bromfietsverzekering

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de bromfietsverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!