Motorverzekering

Bereken de premie voor je motorverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
Net een nieuw motor gekocht of  wil je je motorverzekering vergelijken?

Bij ons kun je eenvoudig en snel je motorverzekering afsluiten!

 • Lage premie
 • WA, WA+ en Allrisk dekking
 • Veel ervaring en duidelijke communicatie
 • Volledig digitaal, direct een polis op de mail

Motorverzekering afsluiten?

Heb je net een nieuwe motor gekocht en ben je op zoek naar een goedkope motorverzekering dan ben je bij Poliscounter aan het juiste adres. Verder zoeken is niet nodig. Aan de hand van het kenteken van je motor, je geboortedatum, adresgegevens en je schadevrije jaren kun je de premie voor je motorverzekering vergelijken bij ASR, Nationale-Nederlanden en Unigarant. Zo zie je in één oogopslag wie de goedkoopste premie aanbiedt voor jouw motorverzekering. Ook het afsluiten van de motorverzekering is eenvoudig en gaat volledig online. Je krijgt in de meeste gevallen direct voorlopige dekking en de polis en groene kaart voor de motorverzekering ontvang je snel op de mail. 

Dekking voor je motorverzekering kiezen

Je kiezen uit drie dekkingen voor de motorverzekering. De keuze voor de juiste dekking is afhankelijk van het bouwjaar en de waarde van de motor.

 • WA: Verzeker je voor schade veroorzaakt met de motor aan anderen. Een veel gekozen dekking voor een motor van 10 jaar of ouder.
 • WA-Beperkt Casco: In aanvulling op de WA verzekering verzeker je de motor ook tegen diefstal, brand en storm. Voor motors tussen de vijf en 10 jaar oud.
 • WA-Casco: De meest uitgebreide motorverzekering die ook dekking biedt bij aanrijding door eigen schuld en vandalisme. Deze dekking wordt veel gekozen voor nieuwe en jonggebruikte motorfietsen. 

Wil je liever telefonisch jouw motorverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Motorverzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Premie motorverzekering berekenen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Hele jaar dekking of winterstop?

Als je de motor niet het hele jaar gebruikt kun je bij de motorverzekering kiezen voor een afwijkende dekkingsperiode. Wanneer er in de winter niet met de motor wordt gereden kun je kiezen voor de optie winterstop waardoor je bespaart op de premie voor de motorverzekering. 

Met de keuze voor de optie winterstop op de motorverzekering dan wordt er geen WA dekking verleend tijdens de winterstopperiode. De winterstopperiode loopt jaarlijks van 1 december tot 1 maart.

Heb je gekozen voor de WA-beperkt casco motorverzekering of de WA-Casco motorverzekering dan is de motor in de stalling wél het hele jaar door verzekerd tegen onder andere diefstal of schade door brand, ook als je voor de motorverzekering met winterstop kiest.

Aanvullende dekking voor de motorverzekering

Je kunt de motorverzekering eenvoudig uitbreiden met de onderstaande aanvullende verzekeringen:

 • Schadeverzekering opzittenden: Deze verzekering dekt de werkelijk geleden materiële en letselschade van de opzittende(n) van de motor. De schade kan bijvoorbeeld uit zaakschade (kleding, brillen, etc.), inkomstenderving, vervoerskosten, medische kosten, uitvaartkosten, smartengeld en huishoudelijke hulp bestaan.
 • Ongevallenverzekering opzittenden: Als bij een ongeval een opzittende van de motor letsel oploopt, invalide raakt of om het leven komt volgt er een uitkering op basis van vaste bedragen. Dit geldt ook voor situaties waar de bestuurder zelf schuld draagt.
 • Verhaalsrechtsbijstand: Met deze dekking krijg je juridische hulp bij het verhalen van schade opgelopen in het verkeer.
 • Motorrijtuigenrechtsbijstand: Met deze dekking ben je in aanvulling op de de verhaalsbijstandverzekering ook verzekerd van juridische hulp bij geschillen over de verzekerde motor, bijvoorbeeld bij aankoop, schade en reparatie.

Meer weten over de motorverzekering?

 • De motorverzekering via Poliscounter is dagelijks opzegbaar. Je zit dus niet aan een langlopend contract vast.
 • De schadevrije jaren die je opgeeft worden gecontroleerd in Roy-Data. Worden de schadevrije jaren niet door de verzekeraar gevonden dan nemen wij contact met je op. 
 • Bij een Allrisk motorverzekering kun je ook je helm, kleding en je schoenen eenvoudig meeverzekeren.
 • Loopt je autoverzekering ook bij Poliscounter? Neem dan even contact met ons op. In veel gevallen kun je profiteren van het 6-wielenplan waardoor je op de motorverzekering dezelfde no-claim korting krijgt als op de autoverzekering.
 • Een wijziging doorgeven of een schade melden kan eenvoudig online via onze klantenservice.