Aanvullende dekkingen

Bereken de premie voor je motorverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Aanvullende dekkingen

Bij uw motorverzekering kunt u aanvullende modules afsluiten. Maak uw motorverzekering nog meer op maat door de juiste aanvullende modules te selecteren. Deze modules kunt u uitsluitend samen met een schadeverzekering afsluiten.

Ongevallenverzekering opzittenden

De opzittendenverzekering keert vaste bedragen uit bij overlijden of blijvende invaliditeit ten gevolge van een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking geldt voor de chauffeur en voor de passagiers. De opzittendenverzekering biedt geen dekking voor wedstrijden, en lesmotoren. De dekking vervalt ook als de chauffeur het voertuig niet mag besturen wegens bijvoorbeeld drank- of drugsgebruik of een ontzegging heeft van de rijbevoegdheid.

Schadeverzekering opzittenden

De Schadeverzekering opzittenden is een extra dekking die de gevolgschade voor bestuurder en passagiers dekt tot een bepaald bedrag, meestal € 500.000,= na een ongeval met het verzekerde voertuig. De dekking omvat zowel letselschade als schade aan bezittingen van de bestuurder of passagiers en gevolgschade.

Helm, kleding en schoenen

Deze aanvullende module dekt schade na een ongeval aan helm, kleding en schoenen na een ongeval met de motor.
Het verzekerd bedrag kan naar keuze vastgesteld worden tussen € 750 en € 1.500.

Verhaalsrechtsbijstand

De verhaalsrechtsbijstandsverzekering biedt rechtsbijstand wanneer u schade of letsel oploopt door een ongeval met het verzekerde voertuig. Deze verzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van de schade op de tegenpartij.