Motorverzekering

Bereken de premie voor je motorverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Bij Poliscounter kun je direct de premie voor je motorverzekering vergelijken.

Wilt u een motorverzekering vergelijken met die van andere verzekeringsmaatschappijen? Wanneer u een verzekering voor uw motor heeft, maar van mening bent dat dit allemaal beter kan, dan kunt u de betreffende motorverzekering vergelijken met andere beschikbare verzekeringen en verzekeringsvormen. Wanneer u zelf de motorverzekering gaat vergelijken, dan kijkt u meestal vooral naar de premie. Echter, de dekking is ook belangrijk. Poliscounter vergelijkt op alle fronten.

Een motorverzekering vergelijken op alle fronten

Wanneer wij voor u een motorverzekering vergelijken via onze website, dan kijken wij werkelijk naar ieder detail van de verzekeringen die beschikbaar zijn. Zo kijken wij naar de premies wanneer wij een motorverzekering vergelijken, maar als wij een motorverzekering vergelijken dan kijken wij ook naar onder meer de polisvoorwaarden en de plus- en minpunten. Zo komen wij tot de juiste keuze voor u en bieden u binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte aan via uw mailbox.

Met onze motorverzekering kunt u kiezen voor maatwerk:

  • stel uw motorverzekering op maat samen met de juiste aanvullende modules
  • een voordelige motorverzekering met winterstop of zomerdekking
  • dekking voor accessoires apart verzekeren op uw motorverzekering
  • met de module helm en kleding kunt u uw dure motorkleding en helm meeverzekeren
  • 6-wielenplan! (4+2=6). U krijgt op de motorverzekering dezelfde no-claim korting van uw autoverzekering
  • lagere premie op uw verzekering bij een binnen stalling

Een motorverzekering op maat

Bij het vergelijken van uw motorverzekering kunt u ook de mogelijkheden van de aanvullende modules in de vergelijking meenemen. Tegen een geringe premie kunt u uw motorverzekering helemaal op maat samenstellen en een motorverzekering vergelijken die precies bij u past.
Voor uw buitenlandse reizen adviseert Poliscounter een reisverzekering die in geval van ongeval of pech zorgt voor een volledig verzorgde thuisreis. 

Contact

Op onze website kunt u zelf de motorverzekering vergelijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor advies over de beste verzekering, in combinatie met de meest complete service en de scherpste premie. Wij kunnen direct de motorverzekering vergelijken en u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wilt u meer weten over onze service? U kunt gebruik maken van de online formulieren, bellen naar 088-7303636 of mailen naar info@poliscounter.nl. Wij zijn je graag van dienst.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees