Auto verzekeren

Verschillende verzekeringen

Bereken de premie voor je oldtimer, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vast contactpersoon

Wat zijn de verschillen verzekeringen?

De belangrijkste verschillen tussen oldtimer autoverzekeringen betreffen:

Sistercar
Als twee auto’s van dezelfde eigenaar met elkaar in botsing komen is de schade niet altijd gedekt. Dit geldt vooral op eigen terrein.

Beperking bestuurder
Soms geldt de verzekering voor een beperkt aantal bestuurders.

Aanhanger
Een aanhanger die niet veilig buiten het verkeer tot stilstand is gekomen is soms nog verzekerd op de WA dekking van de auto. Dit geldt niet voor de casco dekking van de aanhanger of caravan. Die is gedekt door de verzekering van de aanhanger zelf.

Schade aan vervoerde zaken of personen
Bij schade wegens vervoer van een gewonde dekt de verzekering dit vaak. Dit geldt met name voor vervuiling van de bekleding van de auto.
Schade aan eigendommen van passagiers waarvan het gebruikelijk is dat deze in de auto wordt meegenomen is ook vaak gedekt.
Schade aan eigendommen van anderen die in de auto worden vervoerd is bijna nooit verzekerd. Dit lijkt meer op goederenvervoer. Daarvoor is er de goederentransportverzekering.

 

Accessoires

Niet alle accessoires zijn altijd automatisch verzekerd. Vaak geldt een maximaal bedrag. Accessoires moeten bij de aanvraag van de verzekering altijd worden gemeld. Losse zaken als cd’s en electronica zoals telefoons en cd-spelers zijn bijna nooit verzekerd. Soms dekt de inboedelverzekering of een aparte elektronica verzekering dit wel. Maar een auto is geen kluis: als zichtbare zaken uit de auto gestolen worden zal vaak een beroep gedaan worden op achteloosheid.

Beveiliging

Vaak stelt de verzekeringsmaatschappij eisen aan de beveiliging van de auto. Vooral duurdere oldtimers moeten extra beveiligd zijn. Voor beveiliging gelden SCM klassen.

Hulpverlening

Na een ongeval of pech bieden sommige verzekeringen hulp bij het afslepen van de auto. Ook in het buitenland is soms sprake van hulp na een ongeval.

No blaim no claim

U kunt buiten uw schuld schade lijden die u niet kunt verhalen. Voorbeelden zijn:
- ongevallen met beschermde verkeersdeelnemers: fietsers en voetgangers,
- ongevallen met dieren ;
- schade door diefstal of joyriding

Wil je liever telefonisch jouw oldtimer verzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Vragen over de verzekering van je oldtimer? 

Uiteraard helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte verzekering voor jouw oldtimer. Heb jij hier vragen over? Bijvoorbeeld over welke verzekering het beste bij jou past? wij zijn 24/7 online bereikbaar en op kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-7303636. Uiteraard kan jij ook vandaag nog jouw verzekering in slechts een paar stappen afsluiten. Benieuwd wat jouw premie gaat bedragen? Bereken deze online!

Execution Only

Wij ondersteunen je graag via ons website bij het vergelijken en afsluiten van je oldtimerverzekering. De keuze voor de basisdekking, eventuele aanvullende dekkingen, het doornemen en begrijpen van de polisvoorwaarden en de correcte beantwoording van de gestelde vragen zijn je eigen verantwoordelijkheid. Wij aanvaarden dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die je ondervindt als gevolg van foutieve keuzes die je tijdens het afsluiten van je oldtimerverzekering hebt gemaakt. Wil je advies tijdens het verzekeren van je auto via ons website? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 

Handig om te weten om je oldtimer te verzekeren

  • Sluit een voordelige schadeverzekerig inzittende af
  • Ontvang een no-claim korting tot 80%
  • Ontvang binnen enkel dagen na afsluiten de polis en groene kaart thuis
  • Gratis schadeverhaalservice

Je oldtimer verzekeren

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de oldtimerverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!