Scooterverzekering

Bereken de premie voor je scooterverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en verzeker je scooter direct.
 • Goedkope scooterverzekering
 • Voorlopige dekking
 • scooter verzekeren zonder gedoe
 • Dagelijks opzegbaar

Scooter verzekeren? Zo geregeld!

Net een nieuwe scooter gekocht en ben je op zoek naar een goede scooterverzekering ? Vergelijk dan via Poliscounter de premie voor de goedkope scooterverzekering en sluit de verzekering voor je scooter direct af. De juiste scooterverzekering voor je Piaggio Vespa, Sym Fiddle, Sym Mio of Peugeot Speedfigh voor zowel de jongere als oudere bestuurder. Kies uit de goedkope WA-Scooterverzekering, WA-Beperkt Casco Scooterverzekering en de All Risk Scooterverzekering en ga goed verzekerd met je scooter op pad. Je kunt de scooterverzekering naar eigen wens uitbreiden met de ongevallenverzekering voor opzittenden of een rechtsbijstandverzekering.

De juiste dekking voor je scooterverzekering

Je kunt de scooter op drie manieren verzekeren bij Poliscounter.

 • WA: De goedkoopste scooterverzekering biedt alleen dekking voor schade veroorzaakt met de scooter aan iemand anders. De WA-Scooterverzekering is wettelijke verplicht voor bezitters van scooters. De WA-Scooterverzekering wordt vaak gekozen door klanten die een oudere bromfiets willen verzekeren.
 • WA-Beperkte Casco: Naast de WA-Scooterverzekering ben je met een Beperkt Casco dekking ook verzekerd voor schade aan de scooter die ontstaat door brand, storm en diefstal.
 • WA-Casco / Aanrijding: De All Risk Scooterverzekering is de meest uitgebreide verzekering voor je nieuwe scooter. Naast de eerdergenoemde dekkingen biedt de All Risk Scooterverzekering dekking bij schade door aanrijding, vallen en vandalisme. 

Aanvullende dekking scooterverzekering

Je kunt de scooterverzekering uitbreiden met een ongevallenverzekering voor inzittenden en een rechtsbijstandverzekering. Hieronder lees je wat je met de aanvullende verzekeringen meeverzekerd. 

 • Ongevallenverzekering voor opzittenden: Een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden van de bestuurder en/of passagier als gevolg van een ongeval. Je kunt kiezen voor een verzekerd bedrag bij overlijden van € 2.500 of 5.000 en voor een verzekerd bedrag bij blijvende invaliditeit van maximaal € 5.000 of € 10.000.
 • Rechtsbijstandverzekering voor je scooter: Keuze uit verhaalsbijstand en volledige rechtbijstand. De verhaalsbijstandsverzekering biedt juridische hulp bij het verhalen van je materiële en letselschade op een aansprakelijke tegenpartij. Kies je voor een volledige rechtsbijstandverzekering dan zijn ook juridische kwesties met betrekking tot de aankoop, verkoop en reparatie van je scooter verzekerd. 

Wil je liever telefonisch je brommer verzekeren of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Bromfietsverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Brommer verzekeren

Bel ons, dan verzekeren wij je brommer

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Je brommer verzekeren bij Poliscounter

 • Wij vergelijken drie verzekeraars voor de scooterverzekering; a.s.r., Reaal en Unigarant
 • Ook zonder schadevrije jaren een scherpe premie voor de scooterverzekering
 • Kies voor een hoger eigen risico en profiteer daardoor van een nog lagere premie voor de verzekering voor je brommer, scooter of brommobiel
 • Ook voor jonge bestuurders en oudere bestuurder
 • Gratis schadeverhaalservice door Poliscounter
 • In combinatie met je woonverzekering en autoverzekering nog meer korting op je scooterverzekering

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de scooterverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!