Complete woonverzekering

Voor je woonhuis en inboedel de beste woonverzekering afsluiten. Vul aan met een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering.

Pakket samenstellen

((#isLoading.value))
((/isLoading.value)) ((#isValid.value)) ((adres.Straat)), ((adres.Plaats)) ((/isValid.value))
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Wij vinden een goede woonverzekering die bij jou past!

  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon
  • Verzekerd van de beste woonverzekering
  • Advies op maat

De beste woonverzekering kiezen

Het kiezen van de beste woonverzekering is een hele uitdaging. Welke verzekeraar kies ik? Welke dekking past het beste bij mij? Hoe bepaal ik het juiste verzekerde bedrag voor mijn woonhuisverzekering en inboedelverzekering?

Bij Poliscounter vinden wij het onze opdracht om jou aan een goede woonverzekering te helpen. Aan de hand van een aantal gerichte vragen tonen wij je de woonverzekering die het beste bij jouw situatie past. En dat ook nog eens tegen een scherpe premie!

Niet alleen bij het afsluiten van een goede woonverzekering maar zeker ook bij schade staan wij voor je klaar. En moet de oude verzekering worden opgezegd? Maak gebruik van onze opzegservice en wij nemen je al het werk uit handen.

De voordelen van onze woonverzekering

  • Combineer de opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering eenvoudig in één pakket
  • Aantrekkelijke pakketkorting
  • Altijd het juiste verzekerde bedrag door de garantie tegen onderverzekering
  • Zonnepanelen, mobiele apparatuur en dekking buitenshuis eenvoudig toe te voegen aan de woonverzekering
  • Eigen risico’s van de woonverzekering zijn eenvoudig aanpasbaar
  • Na afsluiten binnen enkele minuten de polis op de mail

Wil je direct telefonisch een woonverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Woonverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Beste woonverzekering samenstellen

Bel ons, dan zorgen wij voor een goede woonverzekering!

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

De dekking van de woonverzekering

Met een complete woonverzekering waarin zowel je opstalverzekering en inboedelverzekering zijn opgenomen zijn je woonhuis, schuur, losstaande berging en de spullen in huis goed verzekerd. Ook het glas is standaard meeverzekerd.

Er zijn twee dekkingsvarianten. De woonverzekering extra uitgebreid en de All Risk Woonverzekering. In ons uitgebreide dekkingsoverzicht vertellen wij je wat er precies onder welke dekking valt.

De beste woonverzekering die aansluit bij jouw situatie sluit je eenvoudig af via Poliscounter. Ruime keuze uit dekkingen, aanvullende modules en een scherpe premie maken de keuze voor onze goede woonverzekering tot een gemakkelijke.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Garantie tegen onderverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je woonhuis en de spullen in huis tegen de juiste waarde zijn verzekerd. Daarom geldt voor iedere woonverzekering die je via Poliscounter sluit altijd garantie tegen onderverzekering. Op basis van de vragen die wij stellen over je woonhuis en je persoonlijke situatie worden de te verzekeren herbouwwaarde en verzekerde som voor de inboedelverzekering bepaald. Bij schade ben je dan altijd voor het juiste bedrag verzekerd en krijg je de gehele schade vergoed. Wel zo’n veilig gevoel.

Ga je verhuizen of verbouwen? Neem dan contact met ons op zodat wij de woonverzekering op de nieuwe situatie af kunnen stemmen. 

Kortom: de beste woonverzekering sluit je af bij Poliscounter.

Snel de woonverzekering afsluiten?

Het afsluiten van jouw woonverzekering gaat erg eenvoudig. Wij stellen je een aantal vragen over de woning zoals over het adres, het woonoppervlak, het type woning en de materialen waarvan je woning is gebouwd. Vervolgens stellen we nog enkele persoonlijke vragen over je gezinssamenstelling en je inkomen. Aan de hand van deze vragen kan de premie voor je opstalverzekering en inboedelverzekering worden berekend. Ga je akkoord met de premie en voorwaarden, dan kun je de woonverzekering afsluiten. Na de invoer van je persoonlijke gegevens en de slotvragen kun je de aanvraag nog even controleren en aan ons verzenden.

Woonverzekering afsluiten

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de woonverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!