Complete woonverzekering

Je woonhuis en inboedel eenvoudig maar goed verzekeren. Vul aan met een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering.

Momenteel is dit onderdeel van onze website nog in ontwikkeling. Wil je een offerte? 

Offerte aanvragen

Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een verzekering die bij jou past!

  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat

De beste woonverzekering kiezen

Het kiezen van de beste woonverzekering is een hele uitdaging. Welke verzekeraar kies ik? Welke dekking past het beste bij mij? Hoe bepaal ik het juiste verzekerde bedrag voor mijn woonhuisverzekering en inboedelverzekering?

Bij Poliscounter vinden wij het onze opdracht om jou aan de juiste woonverzekering te helpen. Aan de hand van een aantal gerichte vragen tonen wij je de woonverzekering die het beste bij jouw situatie past. En dat ook nog eens tegen een scherpe premie!

De voordelen van onze woonverzekering

  • Combineer de opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering eenvoudig in één pakket
  • Aantrekkelijke pakketkorting
  • Altijd het juiste verzekerde bedrag door de garantie tegen onderverzekering
  • Zonnepanelen, mobiele apparatuur en dekking buitenshuis eenvoudig toe te voegen
  • Eigen risico’s van de woonverzekering zijn eenvoudig aanpasbaar
  • Na afsluiten binnen enkele minuten de polis op de mail

Wil je direct telefonisch een woonverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

De dekking van de woonverzekering

Met een complete woonverzekering waarin zowel je opstalverzekering en inboedelverzekering zijn opgenomen zijn je woonhuis, schuur, losstaande berging en de spullen in huis goed verzekerd. Ook het glas is standaard meeverzekerd.

Er zijn twee dekkingsvarianten. De woonverzekering extra uitgebreid en de woonverzekering Allrisk. In ons uitgebreide dekkingsoverzicht vertellen wij je wat er precies onder welke dekking valt.

Zij gingen je voor

Ik kreeg meteen bericht.
Mehmet
Ik zocht een verzekeraar die voor mij snel en tegen een scherp tarief mijn bestelbus kon verzekeren. Via Poliscounter kon ik snel en zorgeloos onderweg!
Ruud
Correct geholpen
Arnold

Garantie tegen onderverzekering

Wij vinden het belangrijk dat je woonhuis en de spullen in huis tegen de juiste waarde zijn verzekerd. Daarom geldt voor de woonverzekeringen die je via Poliscounter sluit altijd garantie tegen onderverzekering. Op basis van de vragen die wij stellen over je woonhuis en je persoonlijke situatie worden de te verzekeren herbouwwaarde en verzekerde som voor de inboedelverzekering bepaald. Bij schade ben je dan altijd voor het juiste bedrag verzekerd en krijg je de gehele schade vergoed. Wel zo’n veilig gevoel.

Hoe de woonverzekering afsluiten?

Het afsluiten van jouw woonverzekering gaat erg eenvoudig. Wij stellen je een aantal vragen over de woning als het adres, het woonoppervlak, het type woning en de materialen waarvan je woning is gebouwd. Vervolgens stellen we nog enkele persoonlijke vragen over je gezinssamenstelling en je inkomen. Aan de hand van deze vragen kan de premie voor je opstalverzekering en inboedelverzekering worden berekend. Ga je akkoord met de premie en voorwaarden, dan kun je de woonverzekering afsluiten. Na de invoer van je persoonlijke gegevens en de slotvragen kun je de aanvraag nog even controleren en aan ons verzenden.

Woonverzekering afsluiten

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de woonverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!