Inboedelverzekering

Bereken de premie voor je inboedelverzekering. Wij zoeken de beste inboedelverzekering die past bij jouw situaties.

Pakket samenstellen

((#isLoading.value))
((/isLoading.value)) ((#isValid.value)) ((adres.Straat)), ((adres.Plaats)) ((/isValid.value))
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een inboedelverzekering die bij jou past!

 • Volledige ontzorging
 • Vaste contactpersoon
 • De beste inboedelverzekering
 • Advies op maat

Beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Je bent van plan om op jezelf te gaan wonen, verhuist naar een nieuwe woning of wil je huidige inboedelverzekering eens vergelijken op basis van premie en voorwaarden. Kortom, je bent op zoek naar de beste inboedelverzekering voor jouw situatie.

Er is geen algemene beste inboedelverzekering, een inboedelverzekering is maatwerk. Jouw situatie en wensen bepalen namelijk wat jij de beste inboedelverzekering vindt. Wil je je enkel verzekeren voor grote schades die je zelf niet kan dragen en kies je daarom voor een lage premie bij een hoger eigen risico? Wil je je mobiele apparatuur verzekeren? En zo ja, ook buiten je woning? Zomaar een paar vragen in je zoektocht naar een goede inboedelverzekering.

De verzekeraars die wij vergelijken

Bij Poliscounter vergelijk je de inboedelverzekering van een groot aantal verzekeraars. Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren selecteren wij de inboedelverzekering die het beste bij jou past. Onderstaande verzekeraars worden in onze vergelijking meegenomen.

 • Allianz
 • ASR
 • Avero Achmea
 • De Goudse
 • Nationale-Nederlanden
 • Reaal
 • Unigarant

De inboedelverzekering afsluiten is eenvoudig, binnen enkele minuten ontvang je de polis per e-mail.

Wat is er verzekerd op de inboedelverzekering?

Met onze goede inboedelverzekering verzeker je de spullen in je appartement, eengezinswoning of twee-onder-één-kap woning. Ook de spullen in je schuur, berging en tuin vallen onder de inboedelverzekering.

Er zijn twee varianten van de inboedelverzekering. De inboedelverzekering met extra uitgebreide dekking en de inboedelverzekering met alle gevaren (Allrisk) dekking. Op de extra uitgebreide dekking zijn onder andere schade door brand, water, diefstal en inbraak en stormschade. Met de alle gevaren dekking verzeker je je inboedel tegen alle van buitenkomende onheilen. In aanvulling op de extra uitgebreide dekking valt hieronder bijvoorbeeld schade door vallen en/of stoten van spullen in de woning. Sommige verzekeraars hanteren een eigen risico voor de alle gevaren dekking.

Wil je direct telefonisch een inboedelverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Inboedelverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij de beste inboedelverzekering voor jou

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

De beste inboedelverzekering ook voor je mobiele apparatuur.

Mobiele apparatuur als smartphones, tablets en laptops zijn kwetsbaar. Een kapot scherm nadat je smartphone is gevallen, een kapotte laptop door het omvallen van een glas drinken of diefstal van de laptop die je zo hard nodig hebt voor school. Zo maar een paar schadevoorbeelden.

Niet iedere verzekeraar vergoedt dergelijke schade aan mobiele apparatuur. Voor de premieberekening van een goede inboedelverzekering zullen wij je dan ook vragen of je je mobiele apparatuur mee wilt verzekeren. En zo ja, of je dekking wenst in je eigen woning of ook daarbuiten. De inboedelverzekering die wij voor je selecteren sluit hierdoor het beste aan bij jouw wensen.

Zij gingen je voor

Gewoon goed
- Frans
Via de mail dan wel telefonisch snel contact en zeer behulpzaam.
- Alex
Alles goed en snel geregeld
- Wojciech

Garantie tegen onderverzekering

Bij Poliscounter vinden wij het belangrijk dat je je goed verzekerd. Het verzekeren van je inboedel tegen de juiste waarde is hiervoor belangrijk. Verzeker je je inboedel tegen een te lage waarde dan ben je bij schade mogelijk onderverzekerd. Voor een goede inboedelverzekering die je via ons afsluit wordt garantie tegen onderverzekering door de verzekeraars verleend. Wat betekent dit? Aan de hand van een korte lijst met vragen over je leeftijd, de samenstelling van je huishouden, type woning en inkomen wordt het verzekerd bedrag berekend. De verzekeraar garandeert op basis van je invoer dat je voor het juiste bedrag bent verzekerd. Bij schade wordt dan ook het gehele schadebedrag uitgekeerd.

Garantie tegen onderverzekering kost je niets extra. Kortom: een goede inboedelverzekering met garantie tegen onderverzekering geeft je zekerheid.

Handig om te weten over de inboedelverzekering

 • Kies voor je appartement, eengezinswoning of twee-onder-één-kap woning de beste inboedelverzekering
 • Altijd garantie tegen onderverzekering
 • 14 dagen bedenktijd
 • Ook in combinatie met je woonhuisverzekering of aansprakelijkheidsverzekering
 • Vanaf € 8,00 per maand een goede All-Risk inboedelverzekering

Inboedelverzekering afsluiten