Opstalverzekering

Bereken de premie voor een goede opstalverzekering. Wij zoeken de beste opstalverzekering bij jouw situatie.

Pakket samenstellen

((#isLoading.value))
((/isLoading.value)) ((#isValid.value)) ((adres.Straat)), ((adres.Plaats)) ((/isValid.value))
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een opstalverzekering die bij jou past!

  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon
  • Altijd verzekerd van de beste opstalverzekering
  • Advies op maat

Op zoek naar een goede opstalverzekering?

Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je deze voor het passeren bij de notaris snel verzekeren? Of ben je al jaren bij dezelfde partij verzekerd en wil je je opstalverzekering nu eens op basis van premie en voorwaarden vergelijken?

Poliscounter helpt je bij het vergelijken van de mogelijkheden en bij de keuze voor de beste opstalverzekering voor jouw situatie.

Vul je snel je postcode en huisnummer in en wij halen de gegevens van je woning op. Aan de hand van een aantal korte vragen krijg je van ons een voorstel voor de opstalverzekering dat het beste bij jou wensen past. 

Dekking van de opstalverzekering

Met de opstalverzekering zijn je woonhuis, schuur en berging verzekerd tegen brand, storm, inbraak en diefstal, lekkage en neerslag. Schade aan de vloeren, muren, het dak, de keuken en badkamer is op de opstalverzekering verzekerd. 

Je hebt de keuze uit een extra uitgebreide opstalverzekering en een Allrisk opstalverzekering. Voor de Allrisk opstalverzekering geldt bij veel verzekeraars een eigen risico.

Ook zonnepanelen zijn eenvoudig mee te verzekeren. 

Wil je direct telefonisch een opstalverzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Opstalverzekering afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Glas is meeverzekerd in de opstalverzekering

Bij de door ons aangeboden opstalverzekeringen is glas standaard meeverzekerd. Het moet dan wel gaan om ruitbreuk van ruiten die dienen om licht door te laten. Hieronder vallen ook: douchewanden en douchedeuren, lichtkoepels, lichtplaten van serres, overkappingen en erfafscheidingen. Vaak wordt ook het noodzakelijke schilderwerk aan het raamkozijn van de beschadigde ruit vergoed. 

Garantie tegen onderverzekering

Bij een grote schade door brand of storm wil je ervan verzekerd zijn de volledige schade vergoed te krijgen. Hiervoor is de bepaling van de herbouwwaarde van je woonhuis erg belangrijk. Wij helpen je bij de bepaling van deze waarde. Aan de hand van een aantal factoren als het adres, het type woonhuis, het type bouwmateriaal waarvan het woonhuis is gebouwd en het woonoppervlak in m2 bepalen wij de juiste herbouwwaarde. Op basis van jouw input wordt garantie tegen onderverzekering verleend. Dit betekent dat je er zeker van kunt zijn dat de opstalverzekering bij een gedekte schade voor een volledige vergoeding van de herstelkosten zal zorgen.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Combineer al je woonverzekeringen in één pakket

Het is verstandig om je woonverzekeringen als de opstalverzekering, inboedelverzekering en particuliere aansprakelijkheidsverzekering in één verzekeringspakket te combineren. Bij schade heb je dan één aanspreekpunt en vaak wordt er pakketkorting verleend.

In onze vergelijking selecteren we op basis van jouw invoer en wensen welke opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering het beste bij jou passen. Zo kan het zijn dat je binnen één pakket een woonhuisverzekering afsluit van ASR, een inboedelverzekering van Nationale-Nederlanden en een aansprakelijkheidsverzekering van Unigarant. Per woonverzekering de verzekeraar van jouw voorkeur selecteren doe je bij Poliscounter.

Handig om te weten over de opstalverzekering

  • In één oogopslag de premie van de grote Nederlandse verzekeraars op een rij
  • Ontvang pakketkorting in combinatie met de inboedelverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering
  • Het eigen risico kan eenvoudig worden aangepast
  • Iedere vijf jaar opnieuw je gegevens aanleveren voor verlenging van de garantie tegen onderverzekering
  • Onze eigen klantenservice ondersteunt je graag bij vragen over de opstalverzekering

Opstalverzekering afsluiten