Reisverzekering 

Goed verzekerd op reis!
Geen zin om te zoeken en vergelijken?

Bij ons heb je altijd een verzekering die bij jou past!

 • Volledige ontzorging
 • Vaste contactpersoon
 • Altijd verzekerd van de beste polis
 • Advies op maat

Reisverzekeringen

Direct de premie voor uw reisverzekeringen berekenen? Klik dan hier.

Reisverzekeringen zijn er in de mest uiteenlopende soorten. Zo zijn er reisverzekeringen die u uitsluitend voor uzelf afsluit, maar er zijn bijvoorbeeld ook zeer complete reisverzekeringen voor het hele gezin. Het is voor u heel belangrijk dat de reisverzekering uitstekend bij uw wensen en behoeften past, zodat u zonder zorgen op vakantie kunt gaan. U kunt bij Poliscounter de reisverzekeringen vergelijken, waarna u absoluut de beste keuze maakt.

De beste reisverzekeringen voor u

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze uit de diverse beschikbare reisverzekeringen. Wanneer wij reisverzekeringen vergelijken, dan gaan wij uit van uw voordeel en uw belang. Als onderneming werken wij onafhankelijk en hebben wij geen binding met verzekeringsmaatschappijen. Wanneer wij voor u gaan zoeken naar de meest geschikte reisverzekeringen, dan zorgen wij ervoor dat deze u uitsluitend voordeel bieden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u optimaal tevreden bent.

Modules doorlopende reisverzekeringen

U kunt uit onderstaande modules kiezen om uw reisverzekeringen op maat samen te stellen.

 • diefstal en verlies
 • medische kosten
 • ongevallen
 • wintersportdekking
 • rechtsbijstand
 • vervangend vervoer en repatriëring
 • Nederlands recreatieobject
 • rechtsbijstand
 • avontuurlijke sporten en extra sportuitrusting

Contact

Voor het vinden van de beste reisverzekeringen bent u aan het juiste adres bij Poliscounter. Wij bieden u binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte in uw mailbox, met de scherpste premie van Nederland. Heeft u vragen over het vergelijken van de reisverzekeringen of bijvoorbeeld over onze service? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen. Maak gebruik van de online formulieren of mail naar infp@poliscounter.nl. U kunt ook bellen naar 088-7303636. Wij staan u graag te woord.

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om uw reisverzekering on line af te sluiten.

Wil je direct online je gezinspakket afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.
Verzekeringen afsluiten via de website

3 eenvoudige stappen en we zijn vertrokken.

Samenstellen

Bel ons, dan regelen wij het

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30-17:30 uur

+31 (0)88 730 36 36

Zij gingen je voor

Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus
- Bart
Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis
- Laurens
Zeer duidelijk
- Arjan

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de woonverzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!