Achter de schermen

Lees hier wat wij doen, wat execution only betekent en hoe wij omgaan met de privacy

Wat we doen

Bij Poliscounter werken mensen met liefde voor het verzekeringsvak en passie voor alles wat rijdt. Wij zoeken naar kansen en gaan geen uitdaging uit de weg om jou te helpen aan de beste autoverzekering, bestelautoverzekering, woonverzekering of bedrijfsverzekering.

Als je ons belt krijg je direct iemand aan de lijn. Geen eindeloze keuzemenu's en wachtrijen maar direct een specialist aan de telefoon.

Wij houden van duidelijkheid, komen onze afspraken na en bellen altijd terug. Vraag je een verzekering aan tussen 8.30 uur en 17.30 uur dan zorgen wij ervoor dat je dezelfde dag een reactie van ons ontvangt. 

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Labels van Poliscounter

Poliscounter heeft zich in de afgelopen 10 jaar gespecialiseerd in het afsluiten van verzekeringen via internet. Onderstaande labels zijn onderdeel van Poliscounter. 

  • 123bestelautoverzekering.nl - Al jaren de website voor het afsluiten van je bestelautoverzekering. Je vindt er veel informatie over bestelauto's en de grens van 10.000 afgesloten bestelautoverzekeringen is al geruime tijd gepasseerd.

Samenwerking met Voogd & Voogd

De verzekeringen die je via onze websites afsluit worden geadministreerd via Voogd & Voogd. Voogd & Voogd heeft van een groot aantal verzekeraars een volmacht gekregen. Dit betekent dat zij werkzaamheden als het accepteren van de verzekering, het opmaken van de polis, het incasseren van de premie en de schadebehandeling voor de verzekeraars uitvoeren. 

Onze goede samenwerking met Voogd & Voogd zorgt ervoor dat wij je auto, bestelauto, woon- of bedrijfsverzekering snel en tegen een scherpe premie kunnen verzekeren. Heb je vragen over de afgesloten verzekering of heb je schade? Neem dan contact met ons op via 088-7303636. We helpen je graag.

Execution only

Poliscounter geeft geen advies. Onze website is een bron van informatie over verzekeringen. Op basis van deze informatie kun je de keuze voor de juiste verzekering maken. Poliscounter aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van door jou zelf verkeerd gemaakte keuzes.

Bel je ons met een vraag of wil je een verzekering telefonisch aanvragen? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Wij zullen de wijziging, aanvraag of voorlopige dekking altijd per e-mail aan je bevestigen.

Zij gingen je voor

Poliscounter staat voor snelheid en gemak. Dagelijks staat ons team met enthousiaste specialisten klaar. De relatie met onze klanten vinden wij heel erg waardevol. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 en daar zijn we erg trots op!

Lees meer klantervaringen

"Prima geregeld" - Jan
10
"Top en snel getegelt" - Joan Disseldorp
9
Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp

Onze verdiensten 

Voor iedere afgesloten verzekering ontvangt Poliscounter een doorlopende vergoeding van de verzekeraar. Deze vergoeding is een percentage van de premie en voor alle verzekeraars gelijk. Voor Poliscounter maakt het geen verschil voor welke verzekeraar je kiest.

De beloning van onze medewerkers

In onze dienstverlening staan de belangen van onze klanten centraal. Dit vindt onder meer zijn uitwerking in de wijze waarop wij onze medewerkers belonen. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is niet afhankelijk van de hoeveelheid of de soort financiële producten die hij of zij adviseert. Zij ontvangen uitsluitend een vast salaris. Een eventuele verhoging van het vaste salaris is evenmin afhankelijk van de hoeveelheid of de soort geadviseerde financiële producten.

Uw privacy

Poliscounter hecht veel waarde aan het beschermen van je privacy. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en alleen aangewend voor het doel waarvoor je ons de gegevens hebt verstrekt en voor de bedrijfsvoering van Poliscounter.
Poliscounter houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en aan de privacyrichtlijnen die op grond van de WFT aan verzekeringsbedrijven worden gesteld.

Wil je liever telefonisch jouw verzekering afsluiten of heb je vragen?

Bel ons of stuur ons een bericht.

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.