Poliscounter onderdeel van Alpina Group

Vanaf 5 juli 2023 is Poliscounter onderdeel geworden van de Alpina Group. Wij zijn blij met deze stap, die eraan bijdraagt dat wij onze online dienstverlening nog verder kunnen uitbreiden.

De afgelopen 15 jaar heeft Poliscounter zich ontwikkeld tot de online specialist op het gebied van zakelijke autoverzekeringen en bestelautoverzekeringen. Onze intensieve samenwerking met Voogd & Voogd Verzekeringen, ook onderdeel van de Alpina Group, zorgt voor een ruim assortiment aan verzekeringsproducten, scherpe premies, snelheid in de acceptatie en schade-afwikkeling en de mogelijkheid om maatwerk oplossingen te bieden

Over Alpina

Alpina is er voor iedereen die op zoek is naar financiële zekerheid, met een compleet pakket aan diensten en producten waaronder verzekeringen, hypotheken, financiële planning, pensioenen en makelaardij. Alpina is dichtbij: zowel online als offline bij een vestiging in de buurt. Lokaal en regionaal geworteld, laagdrempelig en persoonlijk. We werken met gediplomeerde specialisten die onze klanten kennen. We zoeken en vinden altijd een onafhankelijke oplossing die aansluit op de wensen van onze klanten. Op een manier die hen het beste past. Onze zorg voor een financieel zekere toekomst van onze klanten maakt ons als organisatie meer dan ooit relevant en toekomstbestendig.

Alpina Group

Alpina is onderdeel van Alpina Group, een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. We zijn een adviesbedrijf met meer dan 80 vestigingen in Nederland en België en een serviceprovider voor meer dan 3.000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor zijn we één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.

Lees meer over Alpina Group