Hoe bereken ik de premie voor de woonverzekering?

Het antwoord op je vraag:

De premie voor de woonverzekering is eenvoudig te berekenen via onze website. Aan de hand van een aantal gerichte vragen komen wij tot de juiste woonverzekering voor jouw situatie.

De vragen die wij je stellen gaan over:

Je adres - aan de hand van je adresgegevens halen wij de gegevens van je woning op. Type woning, inhoud, oppervlak en bouwjaar zijn bij ons bekend. Wel zo makkelijk.

Koop of huur - hiermee maken wij een voorselectie voor een woonhuis- en/of inboedelverzekering en vragen wij je om aangebrachte verbeteringen als eigenaars- of huurdersbelang.

Gezinssamenstelling - Voor de premie van je inboedelverzekering maakt het verschil of je alleen of met een gezin met kinderen woont. Een gezin heeft gemiddeld genomen meer inboedel.

Een schatting van je inkomen per maand - Wij verzoeken je in een staffel aan te geven hoe hoog je netto inkomen per maand is. Hiermee wordt de waarde van de inboedel bepaald. 

Daar beantwoording van deze vragen kunnen wij je direct een voorstel tonen van de verzekeraar voor de woonverzekering die het beste bij jou past. De dekking, hoogte van het eigen risico, of je mobiele apparatuur wil meeverzekeren is allemaal eenvoudig aanpasbaar. 

Kortom, snel en eenvoudig je woonverzekering berekenen en afsluiten via Poliscounter.nl. 

Terug naar overzicht
Niet gevonden wat je zoekt? We helpen je graag je vraag te beantwoorden. 

088 730 3636
info@poliscounter.nl

Wil je liever telefonisch een verzekering afsluiten of heb je vragen?

Stuur ons een bericht.
Bellen mag ook!

We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30 - 17.30 uur.

088 730 3636

Pakket samenstellen

((#isLoading.value))
((/isLoading.value)) ((#isValid.value)) ((adres.Straat)), ((adres.Plaats)) ((/isValid.value))