Poliscounter verder onder de naam Alpina

Straks alle financiële dienstverlening onder één dak: van verzekeringen en hypotheken tot pensioenen
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Poliscounter wordt Alpina

In juli 2023 hebben wij je geïnformeerd over de overname van Poliscounter door Alpina Group. Het afgelopen halfjaar is de onderlinge samenwerking met Alpina verder uitgebouwd, waardoor wij je vol trots informeren over de volgende stap. Poliscounter gaat per 23 januari 2024 verder als Alpina.

Op deze pagina laten wij je weten wat je de komende periode van ons kunt verwachten en geven wij antwoord op een aantal veelgestelde vragen. 

Wat kan je de komende tijd verwachten?

Vanaf 23 januari 2024 communiceren wij vanuit de naam Alpina en kun je ons bereiken:

Waarom een naamswijziging?

De wijziging van de naam zorgt voor betere herkenbaarheid. Door vanuit één naam te werken kan de dienstverlening aan jou als klant worden geoptimaliseerd waardoor je profiteert van het uitgebreide productassortiment van Alpina. Het gaat hierbij alleen om een naamswijziging van Poliscounter naar Alpina. Poliscounter is per juli 2023 onderdeel van Alpina Group. 

In de dagelijkse dienstverlening ga je weinig van onze naamswijziging merken. Het team van automotive specialisten blijft ongewijzigd. 

Verandert er iets in mijn verzekering?

Er verandert niets in je verzekering door onze naamswijziging. Je bent en blijft verzekerd bij de maatschappij waar je polissen zijn ondergebracht. De premie, dekking en voorwaarden blijven gelijk.

Op je polis wordt voortaan de naam van Alpina vermeld. Ook kan je gewoon gebruik blijven maken van je Digitale Polismap. Wijzigingen geef je in het vervolg via de klantenservice van Alpina aan ons door. 

Aan wie ga ik nu premie betalen? 

De premie voor je verzekeringen blijf je op dezelfde manier aan de verzekeringsmaatschappij betalen als voorheen. Voor vragen over je premiebetaling kun je altijd contact met ons opnemen.

Ik ben niet akkoord met de naamswijziging

Onze naamswijziging heeft geen invloed op je verzekering. Er wijzigt niets in je dekking. De naamswijziging is geen geldige reden om tussentijds je contract te beëindigen.

Heb je vragen of hulp nodig?

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie? Bel ons gerust. Onze medewerkers zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer 088-8663737 of zakelijk.online@alpina.nl.