Schadeherstelbedrijven

Specialist in autoverzekeringen, bestelautoverzekeringen en vrachtautoverzekeringen.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Je autoverzekeringen eenvoudig en snel vergelijken via Poliscounter en je bent ervan verzekerd dat je in staat bent de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag onder meer de polisvoorwaarden en premies te vergelijken. Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter geeft u meteen inzicht in jouw beste mogelijkheden. Wij kunnen je binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte mailen, met de scherpste premie van Nederland. Uiteraard hebben wij hierbij ook gekeken naar de beste voorwaarden. Wij gaan dan ook volledig uit van je belangen en werken volledig onafhankelijk. Je kunt het beste je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Schadegarant

De website van Schadegarant vind je op www.schadegarant.nl

De voordelen van het gebruik van de aangesloten schadeherstelbedrijven en de exacte voorwaarden vindt op de genoemde websites.

Zij gingen je voor

Had nog nooit een aanrijding gehad in de jaren dat ik mijn rijbewijs heb Werd aangereden terwijl ik stil stond heb gelijk bij thuis komst gebeld en ze hebben mij uitgelegd wat ik precies moest invullen op het formulier dus gelijk met tegen partij het afgehandeld Elke keer een update van maatschappij en goede uitleg wat de stappen waren en wat er ging gebeuren top verzekering dus
- Bart
Paar dagen voordat ik me bedrijfswagen ging ophalen de verzekering geregeld. Super tarief en binnen paar dagen alle documenten al in huis
- Laurens
Zeer duidelijk
- Arjan

Poliscounter schadeservice

Als klant van Poliscounter profiteer je van onze schadeservice. De schadeservice van Poliscounter biedt hulp bij schade. Zo helpen we je met het verhalen van de schade op de tegenpartij. Wij vragen alleen de informatie op die wij nodig hebben. De informatie die wij nodig hebben vind je hier. Zo hoef je zelf geen tegenpartij aansprakelijk te stellen, dit doen wij voor je. 

Heb je zelf schade gereden en ben je schuldig? Dan helpen we je ook. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeraar contact opneemt met de tegenpartij. Jij krijgt één aanspreekpunt. Dat aanspraakpunt zijn wij, dit houdt het voor jou overzichtelijk en je hoeft maar met één partij te communiceren. Zo weet de schadebehandelaar die wij hebben toegewezen gelijk alle ins en outs van je dossier. Dit zorgt ervoor dat we snel al je vragen kunnen beantwoorden en je op de best mogelijk manier kunnen helpen. 

Dit allemaal met de gratis schadeservice van Poliscounter. 

Ruitschade? maak een afspraak!

Heb je ruitschade en dekt je verzekering deze schade? Kies dan voor Kwik-Fit, Carglass of Autotaalglas.
Afspraak Carglass
Afspraak Totaalglas
Afspraak Kwikfit