Schadeherstelbedrijven

Specialist in autoverzekeringen, bestelautoverzekeringen en vrachtautoverzekeringen.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Je autoverzekeringen eenvoudig en snel vergelijken via Poliscounter en je bent ervan verzekerd dat je in staat bent de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag onder meer de polisvoorwaarden en premies te vergelijken. Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter geeft u meteen inzicht in jouw beste mogelijkheden. Wij kunnen je binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte mailen, met de scherpste premie van Nederland. Uiteraard hebben wij hierbij ook gekeken naar de beste voorwaarden. Wij gaan dan ook volledig uit van je belangen en werken volledig onafhankelijk. Je kunt het beste je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Schadegarant

De website van Schadegarant vind je op www.schadegarant.nl

De voordelen van het gebruik van de aangesloten schadeherstelbedrijven en de exacte voorwaarden vindt op de genoemde websites.

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Poliscounter schadeservice

Als klant van Poliscounter profiteer je van onze schadeservice. De schadeservice van Poliscounter biedt hulp bij schade. Zo helpen we je met het verhalen van de schade op de tegenpartij. Wij vragen alleen de informatie op die wij nodig hebben. De informatie die wij nodig hebben vind je hier. Zo hoef je zelf geen tegenpartij aansprakelijk te stellen, dit doen wij voor je. 

Heb je zelf schade gereden en ben je schuldig? Dan helpen we je ook. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeraar contact opneemt met de tegenpartij. Jij krijgt één aanspreekpunt. Dat aanspraakpunt zijn wij, dit houdt het voor jou overzichtelijk en je hoeft maar met één partij te communiceren. Zo weet de schadebehandelaar die wij hebben toegewezen gelijk alle ins en outs van je dossier. Dit zorgt ervoor dat we snel al je vragen kunnen beantwoorden en je op de best mogelijk manier kunnen helpen. 

Dit allemaal met de gratis schadeservice van Poliscounter. 

Ruitschade? maak een afspraak!

Heb je ruitschade en dekt je verzekering deze schade? Kies dan voor Kwik-Fit, Carglass of Autotaalglas.
Afspraak Carglass
Afspraak Totaalglas
Afspraak Kwikfit