Schadeherstelbedrijven

Specialist in autoverzekeringen, bestelautoverzekeringen en vrachtautoverzekeringen.

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Je autoverzekeringen eenvoudig en snel vergelijken via Poliscounter en je bent ervan verzekerd dat je in staat bent de juiste keuze te maken. Wij helpen je graag onder meer de polisvoorwaarden en premies te vergelijken. Je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter geeft u meteen inzicht in jouw beste mogelijkheden. Wij kunnen je binnen vijf minuten een vrijblijvende offerte mailen, met de scherpste premie van Nederland. Uiteraard hebben wij hierbij ook gekeken naar de beste voorwaarden. Wij gaan dan ook volledig uit van je belangen en werken volledig onafhankelijk. Je kunt het beste je autoverzekeringen vergelijken bij Poliscounter.

Schadegarant

De website van Schadegarant vind je op www.schadegarant.nl

De voordelen van het gebruik van de aangesloten schadeherstelbedrijven en de exacte voorwaarden vindt op de genoemde websites.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees

Poliscounter schadeservice

Als klant van Poliscounter profiteer je van onze schadeservice. De schadeservice van Poliscounter biedt hulp bij schade. Zo helpen we je met het verhalen van de schade op de tegenpartij. Wij vragen alleen de informatie op die wij nodig hebben. De informatie die wij nodig hebben vind je hier. Zo hoef je zelf geen tegenpartij aansprakelijk te stellen, dit doen wij voor je. 

Heb je zelf schade gereden en ben je schuldig? Dan helpen we je ook. Zo zorgen wij ervoor dat de verzekeraar contact opneemt met de tegenpartij. Jij krijgt één aanspreekpunt. Dat aanspraakpunt zijn wij, dit houdt het voor jou overzichtelijk en je hoeft maar met één partij te communiceren. Zo weet de schadebehandelaar die wij hebben toegewezen gelijk alle ins en outs van je dossier. Dit zorgt ervoor dat we snel al je vragen kunnen beantwoorden en je op de best mogelijk manier kunnen helpen. 

Dit allemaal met de gratis schadeservice van Poliscounter. 

Ruitschade? maak een afspraak!

Heb je ruitschade en dekt je verzekering deze schade? Kies dan voor Kwik-Fit, Carglass of Autotaalglas.

Afspraak Carglass

Afspraak Totaalglas

Afspraak Kwikfit