Verzekering koeriersauto

Bereken de premie voor je koerierauto, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 

Premie berekenen

  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Verzekering koeriersauto

Een verzekering afsluiten voor jekoeriersauto doe je natuurlijk via Poliscounter. Je kiest bij ons voor een verzekering tegen een concurrerende premie en is van toepassing zodra de auto binnen Nederland wordt ingezet. Vraag vandaag nog je verzekering aan en ga verzekerd én veilig de weg op.

 

Vragen over de verzekering van je bestelbus? 

Uiteraard helpen wij jou graag bij het vinden van een geschikte verzekering voor jouw bestelbus. Heb jij hier vragen over? Bijvoorbeeld over welke verzekering het beste bij jou past? wij zijn 24/7 online bereikbaar en op kantooruren telefonisch bereikbaar via 088-7303636. Uiteraard kan jij ook vandaag nog jouw verzekering in slechts een paar stappen afsluiten. Benieuwd wat jouw premie gaat bedragen? Bereken deze online!

Zij gingen je voor

Ik moest mijn bromfiets verzekeren en dat lukte zelfs op zondag. Alles netjes zowel digitaal als per post aangeleverd.
- Pierre
zoals ik het zie en meemaak, is het gewoon prettig simpel en zeker niet te moeilijk en lastig allemaal. de kosten zijn normaal, de tarieven zijn normaal en alles wordt netjes en grondig uitgezocht voor je . zeker een aanrader
- F.M van Poppel
Mijn werk bus was gestolen en afgebrand terug gevonden. Poliscounter hielp me meteen met het gene waar ik geen benul van had en hielp me stap voor stap. Tussen tijds hielden zei mij continu op de hoogte van de voorgang. Ik raad ze echt aan. Begrip vol mee levend en staan er echt voor je
- Mischa stupin

Vraag de verzekering voor uw koeriersauto online aan

Eenvoudig en snel je verzekering aanvragen. Online, én op het moment dat het je uitkomt. Van deze prettige dienstverlening profiteer je bij Poliscounter. Vul gegevens in zoals je bedrijfsgegevens, de ingangsdatum van de verzekering en je verzekeringsverleden. En binnen een paar minuten heb je een betrouwbare verzekering voor je koeriersauto al aangevraagd!

Handig om te weten voor je verzekering koeriersauto 

  • De regelmatige bestuurder van de koeriersauto is ouder dan 25 jaar.
  • De koeriersauto is niet ouder dan 10 jaar en wordt binnen Nederland ingezet. Koerierswerkzaamheden buiten Nederland zijn niet verzekerd. 
  • Bij de premieberekening voor de koeriersverzekering wordt altijd rekening gehouden met een onbeperkt kilometrage.
  • Er is een eigen risico voor WA-schades van toepassing van €500,00 per gebeurtenis. Voor (beperkt)cascoschades bedraagt het eigen risico €750,00.
  • Er zijn de laatste vijf jaar geen schuldschades op naam van de bestuurder of op naam van het bedrijf geregistreerd

Je koeriersauto verzekeren

Heb je vragen of hulp nodig?

We hebben alvast de meest gestelde vragen over de koeriersauto verzekering voor jou verzameld hiernaast.

Staat jouw vraag hier niet bij of wil je meer informatie? Bel ons dan op 088 730 3636 of stuur een bericht. We gaan je dan zo snel mogelijk helpen!