Vrachtautoverzekering

Bereken de premie voor je vrachtautoverzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Goedkope vrachtauto verzekering vergelijken? ✓ Vanaf € 19,- per maand! ✓ tot 80% korting. ✓ Bel voor advies.

Een vrachtauto verzekering van Poliscounter sluit u eenvoudig on line via onze website. In korte tijd kunt u aanbieders van de vrachtauto verzekering met elkaar vergelijken. Ook vergelijkt u de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de vrachtauto verzekering eenvoudig met elkaar. U kiest voor de dekking van de vrachtauto verzekering die past bij uw specifieke gebruik. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is makkelijk en snel geregeld.

U kunt kiezen voor de dekking die het best past. Als ondernemer kunt u de vrachtauto verzekering aanvragen, waarbij de BTW niet in de verzekerde waarde is opgenomen. Daardoor is de premie voor de vrachtauto verzekering op maat, zoals alle klanten van Poliscounter gewend zijn.

Aanvullende dekkingen

De Poliscounter kent ook aanvullende dekkingen voor de vrachtauto verzekering. Van belang is bijvoorbeeld de verzekering voor de eigendommen van de chauffeur. Die verzekert de inboedel van de vrachtauto die tot het persoonlijke eigendom van de chauffeur behoort. Voor ondernemers is het belangrijk dat de vrachtauto verzekering kan worden uitgebreid met een transportverzekering. Dan is uw lading verzekerd tegen verlies door diefstal en verlies: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om de goederentransportverzekering bij de vrachtauto verzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter vrachtauto verzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw vrachtauto verzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • speciaal kortingsarrangement voor uw vrachtauto verzekering;
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw vrachtauto verzekering;
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw vrachtauto verzekering in huis;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de vrachtauto verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Aanvragen van de vrachtauto verzekering

De vrachtauto verzekering sluit u simpel on-line af bij de Poliscounter. U ontvangt meteen voorlopige dekking per e-mail. U krijgt binnen enkele dagen de bevestiging van acceptatie van de vrachtauto verzekering per e-mail en u ontvangt de polis van de vrachtauto verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij het aanvragen van uw vrachtauto verzekering.
De vrachtauto verzekering kunt u makkelijk wijzigen in een andere vrachtauto als u de vrachtauto vervangt. Uw vrachtauto verzekering loopt dan meteen door waarbij de nieuwe vrachtauto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Dus een vrachtauto verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Bereken uw meteen uw premie

Klik op bereken uw premie voor een gratis offerte en om uw vrachtauto verzekering on line af te sluiten.

Zij gingen je voor

Gewoon goed
- Frans
Alles goed en snel geregeld
- Wojciech
Mijn ervaring is heel erg goed bij dit bedrijf
- Aly