Vrachtautoverzekering

Bereken de premie voor je vrachtauto verzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Een vrachtautoverzekering van  Poliscounter sluit u eenvoudig on line via onze website. In korte tijd kunt u aanbieders van de vrachtautoverzekering met elkaar vergelijken. Ook vergelijkt u de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de vrachtautoverzekering eenvoudig met elkaar. U kiest voor de dekking van de vrachtautoverzekering die past bij uw specifieke gebruik. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is makkelijk en snel geregeld.

U kunt kiezen voor de dekking die het best past. Als ondernemer kunt u de vrachtautoverzekering aanvragen, waarbij de BTW niet in de verzekerde waarde is opgenomen. Daardoor is de premie voor de vrachtautoverzekering op maat, zoals alle klanten van  Poliscounter gewend zijn.

Aanvullende dekkingen

Poliscounter kent ook aanvullende dekkingen voor de vrachtautoverzekering. Van belang is bijvoorbeeld de verzekering voor de eigendommen van de chauffeur. Die verzekert de inboedel van de vrachtauto die tot het persoonlijke eigendom van de chauffeur behoort. Voor ondernemers is het belangrijk dat de vrachtautoverzekering kan worden uitgebreid met een transportverzekering. Dan is uw lading verzekerd tegen verlies door diefstal en verlies: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen goederentransportverzekering bij de vrachtautoverzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter vrachtautoverzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw vrachtautoverzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • speciaal kortingsarrangement voor uw vrachtautoverzekering;
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw vrachtautoverzekering;
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw vrachtautoverzekering in huis;
  • voordelige eigenvervoer verzekering, samen met de vrachtautoverzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Aanvragen van de vrachtautoverzekering

De vrachtautoverzekering sluit u simpel on-line af bij de Poliscounter. U ontvangt meteen voorlopige dekking per e-mail. U krijgt binnen enkele dagen de bevestiging van acceptatie van de vrachtautoverzekering per e-mail en u ontvangt de polis van de vrachtautoverzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij het aanvragen van uw vrachtautoverzekering.
De vrachtautoverzekering kunt u makkelijk wijzigen in een andere vrachtauto als u de vrachtauto vervangt. Uw vrachtautoverzekering loopt dan meteen door waarbij de nieuwe vrachtauto met de door u gewenste dekking is verzekerd. Dus een vrachtautoverzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de Poliscounter.

Zij gingen je voor

Alles is vlot gegaan zonder problemen
- Moustakim
Was geweldig makelijk in vullen snel gergeld top
- Jacqueline
Perfect geregeld
- Huub