Vrachtwagen verzekering

Bereken de premie voor je vrachtauto verzekering, vergelijk de verschillende verzekeraars en sluit direct af. 
  • Altijd verzekerd van de beste polis
  • Advies op maat
  • Volledige ontzorging
  • Vaste contactpersoon

Vrachtwagen verzekering

Goedkope vrachtwagen verzekering vergelijken? ✓ Vanaf € 19,- per maand! ✓ tot 80% korting. ✓ Bel voor advies.

Een vrachtwagen verzekering van Poliscounter sluit u eenvoudig on line via onze website. In korte tijd kunt u aanbieders van de vrachtwagen verzekering met elkaar vergelijken. Ook vergelijkt u de polisvoorwaarden van de verzekeringen van de vrachtwagen verzekering eenvoudig met elkaar. U kiest voor de dekking van de vrachtwagen verzekering die past bij uw specifieke gebruik. Eerst een offerte ontvangen per e-mail is makkelijk en snel geregeld.

U kunt kiezen voor de dekking die het best past. Als ondernemer kunt u de vrachtwagen verzekering aanvragen, waarbij de BTW niet in de verzekerde waarde is opgenomen. Daardoor is de premie voor de vrachtwagen verzekering op maat, zoals alle klanten van Poliscounter gewend zijn.

Aanvullende dekkingen

De Poliscounter kent ook aanvullende dekkingen voor de vrachtwagen verzekering. Van belang is bijvoorbeeld de verzekering voor de eigendommen van de chauffeur. Die verzekert de inboedel van de vrachtwagen die tot het persoonlijke eigendom van de chauffeur behoort. Voor ondernemers is het belangrijk dat de vrachtwagen verzekering kan worden uitgebreid met een transportverzekering. Dan is uw lading verzekerd tegen verlies door diefstal en verlies: Vaak dag en nacht. Soms stelt de verzekeringsmaatschappij aanvullende beveiligingseisen om de goederentransportverzekering bij de vrachtwagen verzekering af te kunnen sluiten.

Unieke extra's bij de Poliscounter vrachtwagen verzekering:

  • no-claim korting mogelijk op uw vrachtwagen verzekering tot 80%;
  • ook voor jonge bestuurders;
  • speciaal kortingsarrangement voor uw vrachtwagen verzekering;
  • binnen vijf minuten voorlopige dekking per e-mail voor uw vrachtwagen verzekering;
  • na aanvraag binnen twee werkdagen de polis van uw vrachtwagen verzekering in huis;
  • voordelige eigen vervoer verzekering, samen met de vrachtwagen verzekering of als aparte dekking. Vraag naar ons speciale kortingsarrangement!

Aanvragen van de vrachtwagen verzekering

De vrachtwagen verzekering sluit u simpel on-line af bij de Poliscounter. U ontvangt meteen voorlopige dekking per e-mail. U krijgt binnen enkele dagen de bevestiging van acceptatie van de vrachtwagen verzekering per e-mail en u ontvangt de polis van de vrachtwagen verzekering per post of e-mail, afhankelijk van de door u gemaakte keuze bij het aanvragen van uw vrachtwagen verzekering.
De vrachtwagen verzekering kunt u makkelijk wijzigen in een andere vrachtwagen als u de vrachtwagen vervangt. Uw vrachtwagen verzekering loopt dan meteen door waarbij de nieuwe vrachtwagen met de door u gewenste dekking is verzekerd. Dus een vrachtwagen verzekering met het meeste gemak gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van Poliscounter.

Zij gingen je voor

Prima geregeld
- Jan
Top en snel getegelt
- Joan Disseldorp
Direct en to the point,snel zaken doen
- Kees